Direktlänk till inlägg 28 oktober 2007

Allmänna Tankar,

Av David Schaffer - 28 oktober 2007 01:21

Hej,


Denna dag har varit otroligt lång, iaf känns det så. Jag åkte 10:30 för att till Valsta hallen för att coacha  basketspelarna som är födda 98, men det blev fler spelare än så, jag stannade kvar till 14:30 så jag coachade p-94-95 samt p-92. När jag var klar med coachandet så kändes det att min egna hjärna studsade som en basketboll. Jag kom hem runt 16:00 och då självklart behövde jag städa. Det tog väl omkring 1 timma och 30 minuter, jag hatar nämligen att göra detta slavarbete. När jag var klar var jag riktigt trött så jag softade lite med mitt kära xbox 360. Efter middagen kändes det som tiden bara rann iväg. Nu ikväll laddade jag av ren slump en underbar låt som jag verkligen har fasnat för. Marc Cohn, med låten "One Safe Place"

Hans text i den sången gick rakt i hjärtat på mig, och dem orden beskriver lite vad vi alla letar efter;


"How many roads you’ve traveled
How many dreams you’ve chased
Across sand and sky and gravel
Looking for one safe place

Will you make a smoother landing
When you break your fall from grace
Into the arms of understanding
Looking for one safe place

Life is trial by fire
And love’s the sweetest taste
And I pray it lifts us higher
To one safe place

How many roads we’ve traveled
How many dreams we’ve chased
Across sand and sky and gravel
Looking for one safe place"


Jag hörde låten för första gången på youtube när jag sökte på "Flight 93" Det amerikanska flyplanet "United Flight 93" som blev kapat tillsammans med 3 andra plan den 11 September 2001. Det var det ända planet som inte nådde sitt mål tack vare passagerarna gjorde attack, så planet störtade ner i marken i Pennsylvania, USA.


"Destiny is not a matter of chance, its a matter of choice" 


"The bravest are surley those who have the clearest vision of what is before them, glory and danger alike,and yet notwithstanding, go out and meet it."


Vi kommer försöra våran vackra värld om X- årtusenden. Växthuseffekten, Överbefolkning, Krig osv...  ändå tror jag att innerst inne söker alla människor för ett säkert ställe att tillbringa sitt liv utan problem.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av David Schaffer - 12 december 2008 23:50

Jag gör en kort bloggagratis-comeback här. Jag bloggar just nu på den andra bloggen för fullt - davidschaffer.blogg.se och när jag tittade tillbaka på denna blogg så ser jag att de finns folk som läser den! 24 till 25 personer per dag läser fortfaran...

Av David Schaffer - 25 oktober 2008 02:10

www.davidschaffer.blogg.se   - Inom en snar framtid kommer denna blogg tas bort (www.ds.bloggagratis.se alltså) Framtida bloggen ligget på blogg.se somsagt.   /David ...

Av David Schaffer - 23 oktober 2008 09:26

Hjälp mig med mitt val. Rösta i "omröstningen" så jag kan bestämma vilken blogg jag ska använda och vilken jag ska ta bort....

Av David Schaffer - 21 oktober 2008 23:48

Innan höstlovet drar igång spelar mitt basketlag (Sigtuna BBK) en viktig match mot storklubben Solna Vikings, helgen därefter mot Uppsala. Vi möter bägge lagen 2 gånger. Nu har vi verkligen chansen att visa vad vi går för, vi slåss ur underläge i bäg...

Av David Schaffer - 20 oktober 2008 23:45

Här föddes min blogg - här ska den också dö.

Presentation

Omröstning

Vilka blogg ska jag börja använda mest?
 Blogg.se
 Bloggagratis.se

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Oktober 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ðαvίδ΄s βlσgg; - τнε ωοгΙδ iп му εуεs med Blogkeen
Följ Ðαvίδ΄s βlσgg; - τнε ωοгΙδ iп му εуεs med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se