Direktlänk till inlägg 14 november 2007

En mentalt seg fast hyfsad fysisk snabb dag...

Av David Schaffer - 14 november 2007 22:01

Dagen började tidigt, kl 05:20 ringde väckarklockan och jag var inte så jätteglad att lämna min säng. Gjorde mig färdig för skolan... Jag fick i uppdrag av Linda att väcka henne klockan sju, kul att se henne i tid för första gången på naturkunskapslektionen :)  

Naturkunskapen var allmänt tråkig som vanligt... Lennart vet nog inte riktigt vad han håller på med har jag en känsla av. Vi fick se en film som varade i 1 timma, under den timman passade jag på att sova =)


Sen var det naturkunskap och redovisning om vilken resturang man hade varit på och gjort undersökning... Jag fick redovisa själv för min redovisningskamrat skolkade visst, när jag skickade ett SMS senare och frågade var han var någonstans, fick jag svaret "sjuk som fan."   

Kl 11:45 var det lunch, som smakade bra... behövde den lilla energikicken för att överleva nästa lektionen... Arbetssätt och lärande, där vi pratade om vad en grupp var, vilka positiva och negativa saker man kan stöta på när man arbetar i en grupp.


Skolan var slut kl 14:00, jag begav mig hemmåt med Linda som sällskap, jag behövde gå till körskolan för att boka nya körlektioner, hoppas jag orkar hålla ut tills jag får det där lilla körkortet i min hand så slipper jag gå upp så himla tidigt på mornarna...  Iallafall, så är planerna för imorgon att jag ska först ha körskola från 07:00-07:50 sedan in till Stockholm med klassen till någon teater... sen tillbaka till skolan kl 13:00 och fortsätta lektionerna där tills klockan 15:00.


Basketmässigt är det väldigt lugnt nu, jag är skadad, har fått problem med hälarna igen, blodutgjutning tror jag.


Nu ska jag sova så jag orkar koncentrera mig och slipper krocka med körskolan imorgon... Jag känner att jag behöver sömn!


Peace out,


-D.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av David Schaffer - 12 december 2008 23:50

Jag gör en kort bloggagratis-comeback här. Jag bloggar just nu på den andra bloggen för fullt - davidschaffer.blogg.se och när jag tittade tillbaka på denna blogg så ser jag att de finns folk som läser den! 24 till 25 personer per dag läser fortfaran...

Av David Schaffer - 25 oktober 2008 02:10

www.davidschaffer.blogg.se   - Inom en snar framtid kommer denna blogg tas bort (www.ds.bloggagratis.se alltså) Framtida bloggen ligget på blogg.se somsagt.   /David ...

Av David Schaffer - 23 oktober 2008 09:26

Hjälp mig med mitt val. Rösta i "omröstningen" så jag kan bestämma vilken blogg jag ska använda och vilken jag ska ta bort....

Av David Schaffer - 21 oktober 2008 23:48

Innan höstlovet drar igång spelar mitt basketlag (Sigtuna BBK) en viktig match mot storklubben Solna Vikings, helgen därefter mot Uppsala. Vi möter bägge lagen 2 gånger. Nu har vi verkligen chansen att visa vad vi går för, vi slåss ur underläge i bäg...

Av David Schaffer - 20 oktober 2008 23:45

Här föddes min blogg - här ska den också dö.

Presentation

Omröstning

Vilka blogg ska jag börja använda mest?
 Blogg.se
 Bloggagratis.se

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ðαvίδ΄s βlσgg; - τнε ωοгΙδ iп му εуεs med Blogkeen
Följ Ðαvίδ΄s βlσgg; - τнε ωοгΙδ iп му εуεs med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se