Direktlänk till inlägg 20 november 2007

Ångest!

Av David Schaffer - 20 november 2007 23:48

Ångest, ångest och ångest! Engelska B tentan är nära nu, idag satt jag och pluggade som en idiot... tyspiskt mig själv att jag ska flytta fram allt till absolut sista dagen, och sedan vara helt slut på energi när kvällen närmar sig 22-23.Jag vet att jag kommer klarar av uppgifterna med det är betyget som oroar mig, jag vet att jag kommer få ett Godkänt om jag bara går dit och är närvarande både fysiskt och mentalt, men jag vill inte ha godkänt i Engelska B! Jag vill ha VG-MVG, och det ska jag fan fixa... nog om detta... Skolan är ett ställe där man ska göra sig så svårt som möjligt för sig och sedan hitta vägen ut ur problemen. Vissa hittar vägen genom att ha tålamod och stannar kvar i gymnasiet i 3 år andra pallar inte och hålla ut i 3 år och tar "nödutgången" och hoppar av och börjar jobba. Gymnasiet är ju frivilligt så det är ju oss själva vi kan klaga på om det inte går så bra i skolan, det är oss själva som gör det svårt för oss... men om man inte har en bra utbildning får man heller inget bra jobb.  

Jag fick reda på idag att det blir en Isevikisk nyårsafton - fyfan vad kul det kommer bli, röj 31/12 2007 - 1/1 2008 !  NEW YEAR BABY! =)

 Dags att sova lite nu, imorgon är det naturkunskap med H. Lelle a.k.a Mr Elvis. Good night,-.`D´.-

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av David Schaffer - 12 december 2008 23:50

Jag gör en kort bloggagratis-comeback här. Jag bloggar just nu på den andra bloggen för fullt - davidschaffer.blogg.se och när jag tittade tillbaka på denna blogg så ser jag att de finns folk som läser den! 24 till 25 personer per dag läser fortfaran...

Av David Schaffer - 25 oktober 2008 02:10

www.davidschaffer.blogg.se   - Inom en snar framtid kommer denna blogg tas bort (www.ds.bloggagratis.se alltså) Framtida bloggen ligget på blogg.se somsagt.   /David ...

Av David Schaffer - 23 oktober 2008 09:26

Hjälp mig med mitt val. Rösta i "omröstningen" så jag kan bestämma vilken blogg jag ska använda och vilken jag ska ta bort....

Av David Schaffer - 21 oktober 2008 23:48

Innan höstlovet drar igång spelar mitt basketlag (Sigtuna BBK) en viktig match mot storklubben Solna Vikings, helgen därefter mot Uppsala. Vi möter bägge lagen 2 gånger. Nu har vi verkligen chansen att visa vad vi går för, vi slåss ur underläge i bäg...

Av David Schaffer - 20 oktober 2008 23:45

Här föddes min blogg - här ska den också dö.

Presentation

Omröstning

Vilka blogg ska jag börja använda mest?
 Blogg.se
 Bloggagratis.se

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ðαvίδ΄s βlσgg; - τнε ωοгΙδ iп му εуεs med Blogkeen
Följ Ðαvίδ΄s βlσgg; - τнε ωοгΙδ iп му εуεs med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se