Direktlänk till inlägg 22 november 2007

Engelska B tenta och Öppet hus.

Av David Schaffer - 22 november 2007 22:30


Alright, Engelska B uppsatsen är klar, jäävlar vad snabbt det gick att skriva 3 och en halv sida på engelska... var klar på 30 min. Otrolig skön känsla i kroppen när jag äntligen är klar med det svåraste.. Nu väntar läs och hör förståelsen och sist muntliga.

 Efter engelskan hade jag ett till prov/läxförhör i Arbetssätt och lärande. hoppas jag får G+ - VG på den, jag hade inte pluggat mycket till det där läxförhöret.. all energi gick till engelska uppsatsen.

Sedan var det idrott. Volleyboll. Kul som fan var det, man måste ju digga lilla passnings spelet mellan freddan och mig. 5 stjärnor (*****) till oss, samt ett MVG i idrott. Efter idrotten var det dags att förbereda för öppet hus i Vilunda. Barn utan framtid skulle ha sitt lilla stånd i entré hallen. Jag fick i uppdraget att fota på Öppet hus vilket jag var mycket glad över, att hålla en Canon EOS 400d var en ära för mig :) Jag har inga bilder på denna dator nu, men laddar upp senare...


Öppet hus slutade kl 20.45, nu är jag hemma och är dödstrött.. Imorgon vet jag inte om jag ska ha körskola eller inte, så imorgon rycker min sovmorgon =/


Over n out,


D

 
ANNONS
 
jossän

jossän

23 november 2007 15:47

Jag tycker att jag också var duktig på idrotten. XD

http://jogy.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av David Schaffer - 12 december 2008 23:50

Jag gör en kort bloggagratis-comeback här. Jag bloggar just nu på den andra bloggen för fullt - davidschaffer.blogg.se och när jag tittade tillbaka på denna blogg så ser jag att de finns folk som läser den! 24 till 25 personer per dag läser fortfaran...

Av David Schaffer - 25 oktober 2008 02:10

www.davidschaffer.blogg.se   - Inom en snar framtid kommer denna blogg tas bort (www.ds.bloggagratis.se alltså) Framtida bloggen ligget på blogg.se somsagt.   /David ...

Av David Schaffer - 23 oktober 2008 09:26

Hjälp mig med mitt val. Rösta i "omröstningen" så jag kan bestämma vilken blogg jag ska använda och vilken jag ska ta bort....

Av David Schaffer - 21 oktober 2008 23:48

Innan höstlovet drar igång spelar mitt basketlag (Sigtuna BBK) en viktig match mot storklubben Solna Vikings, helgen därefter mot Uppsala. Vi möter bägge lagen 2 gånger. Nu har vi verkligen chansen att visa vad vi går för, vi slåss ur underläge i bäg...

Av David Schaffer - 20 oktober 2008 23:45

Här föddes min blogg - här ska den också dö.

Presentation

Omröstning

Vilka blogg ska jag börja använda mest?
 Blogg.se
 Bloggagratis.se

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ðαvίδ΄s βlσgg; - τнε ωοгΙδ iп му εуεs med Blogkeen
Följ Ðαvίδ΄s βlσgg; - τнε ωοгΙδ iп му εуεs med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se