Alla inlägg under november 2007

Av David Schaffer - 12 november 2007 00:42

Hej, nu har jag inte skrivit här sedan en vecka snart, tiden går verkligen snabbt. Den första snön har kommit, jättemysigt när det är lite ljusare ute nu på kvällarna.


Vad har hänt i mitt liv under den här veckan?


Well... Jag fixade musik programet FL Studio XXL 7, jag trodde det skulle vara lätt, men jag hade fel, detta program är svårare än jag trodde.

Sedan fixade jag också uTorrent, som funkar utan problem. Jag blir glad inombords när saker fungerar som man själv har fixat - Inre harmoni kan jag kalla det =)


Det är mycket basket just nu. Idag hade jag match, som vi tyvärr förlorade, imorgon är det skollags match (Vilunda vs Arlanda gymnasiet) sedan den kvällen är det träning. På tisdag är det träning plus coaching för u16 laget.

Onsdagar har jag ledigt fast då coachar jag u16. Torsdagar är det både träning och coaching. Fredag ledig hela kvällen.

Imorgon är det fotografisk bild på morgonen och sen får jag slippa den långa psykologi lektionen pga skollags matchen.


Vad mer ska skrivas?


Over 'n out,


-D.


ANNONS
Av David Schaffer - 7 november 2007 20:56

Det är onsdag kväll, riktigt mörkt och kallt är det ute. Jag hoppas att vintern kommer snart så man får snö!

Jag orkar inte med höstväder som är bara regn, blåsigt, grått och kallt. Man blir bara deprimerad! 

Snart är det entligen dags för tenta i Engelska B, som består av en uppsats som kommer ta 100 minuter, den är planerad den 22 november. Läs och Hör förståelsen kommer den 28 november. Om man får klarar Godkänd - gränsen på dom här två uppgifterna får man gå vidare till STEG 3, MUNTLIG REDOVISNING.


Den muntliga redovisningen kommer jag bara babbla på. Man ska kunna redovisa ingånde för en valfri period av USA's historia - det blir Martin Luther King. Sen är det 3 andra uppgifter som man ska redovisa/redogöra.

Visst det är mycket tid kvar, men jag har redan ångest.


Det är redan onsdag, tiden går snabbt - fast det är höst! Snart är det helg med två basketmatcher inräknade.


Over 'n out,


- David.

ANNONS
Av David Schaffer - 3 november 2007 00:44

Denna dag har varit allmän lugn. Jag vaknade vid 14.00 ungefär och behövde hjälpa farsan att montera ner basketkorgen för vintern. Efter det gick jag ut och tog lite kort i November eftermiddagens kyla... Korten blev jag nöjd över.

Sen på kvällen tittade jag på Die Hard 4.0 som jag såg för andra gången. Bruce Willis är verkligen en tuff polis, man kanske ska ha han som förebild när man söker in till polishögskolan? =P


Jag laddade ner DC++ själv för första gången också, som jag otroligt stolt över, skönt att man verkligen kan få fram all musik man söker på. Konstigt nog kunde man inte göra det på Limewire, men jag kör den som backup nu.

Imorgon ska man döma vänskaps matchen mellan U16 och U20, om mitt lag förlorar slutar jag med basketen och gräver ner mig själv... så det är nog bäst att få lite sömn nu, godnatt!


Av David Schaffer - 1 november 2007 14:11

Tjenare, 

Igår var det äntligen dags för halkkörningen! Johan och jag åkte till Upplands Väsbys station för att bli upphämtade av Upplands Väsbys "Driving Ranch" där vi skulle ha halkkörningen. Vi fick sällskap av två andra killar som också skulle ha halkkörning. Fredrik och Troks. När vi kom fram till deras banan fick vi gå in och ha lite teorikurs. Lars som läraren heter visade lite filmer vad man ska tänka på innan man ger sig ut i trafiken.

Efter ett tag var vi klara med teorin och vi fick sätta oss i bilarna. Jag, Johan och Fredrik hamnade i samma bil, som senare skulle bli den bästa gråa bilen av alla bilar...


Vi fick först testa att åka och panik bromsa på torr asfalt när vi hade nått en hastighet av 30 km/h, sen ökade vi till 50km/h. Nästa steg var att panikbromsa på våt asfalt. Reslultatet blev att man gled ca 10-20 meter längre. Nu blev det dags att köra på halt underlag. Fyfan vilken skillnad det blev, föraren skulle också under denna svåra situation styra undan för 3 pinnar som står mitt i körbanan. Mitt första försök så gick det inte så bra, men det andra gick mycket bättre och jag träffade inte någon av pinnarna.

Alla vi 3 i bilen klarade av att göra en 180 graders spinn utan att ens tänka på det... Alla fick halkkörnings intyget fast vissa var väldigt nära att misslyckas.. Johan,jag och Fredrik klarade det galant :)  Nu är vi alltså ett steg närmare körkortet!


Sedan åkte jag och Yoe in och såg "The kingdom" - vilken film"


Presentation

Omröstning

Vilka blogg ska jag börja använda mest?
 Blogg.se
 Bloggagratis.se

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ðαvίδ΄s βlσgg; - τнε ωοгΙδ iп му εуεs med Blogkeen
Följ Ðαvίδ΄s βlσgg; - τнε ωοгΙδ iп му εуεs med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se