Direktlänk till inlägg 9 december 2007

Privat fest

Av David Schaffer - 9 december 2007 00:50

En låt som skulle passa in i den här bloggartikeln är helt klart:

"Ken Ring - Privat Fest"


Jag trodde min fredagkväll skulle bli lugn och skön, men jag hade hört redan i skolan på förmiddagen att det skulle vara någon fest i Sigtuna. Det visade sig att det var fest hos en bekant till mig, så jag drog dit vid 22 snåret. På bussen berättar en av klasskompisarna att dom ska till nästa fest, som låg nere vid gröna ladan, Jag bestämde mig för att följa med.

Sigtuna stad klockan 22:30 på kvällen är inget att hurra över, alltså fyfan... jag skämms ju nästan när alla polarna kommer från Väsby för att festa i Sigtuna, så kommer dom hit och det är helt dött på gatorna =( Visst Sigtuna är fint och antikt och hela den där skiten... men det är ju inget ställe direkt för ungdomar? (jo visst kanske om man har överbeskyddande föräldrar som har ögon i nacken och t.o.m satt in en liten sändare i dig så dom alltid vet exakt vart du är)

Vi anlände till festen där det var ganska lugnt, alla satt med en öl i handen och bara softade, man snackade med dom man kände och sen hälsade samt presenterade sig för dom man inte kände, så det blev en riktig schysst stämning :)


När klockan började närma sig 02:45 bestämde sig jag och mina 2 klasskompisar att dra oss hemmåt. Jossan och Patricia följde jag med till busstationen, sedan gick jag och kollade när min buss gick... till min förväntan hade bussen slutat gått för 1 timme sedan, nästa buss gick klockan 05:30, så det var bara att gå hem i natten.

Jag gick hem i den någorlunda varma novembernatten, ängnade mit tid åt att lyssna på min ipods underbara musik, samt fundera över lite allting.

På vägen hem, närmare bestämt i Brännbo träffade jag en gammal klasskompis som jag gick med i första ring.

Jag märker inte att att det är en bekant till mig så jag ökar oskyldigt farten och sedan "svänger om" och fortstätter tills jag hör ett skrik; 

-HALLÅ!!- skrek hon.

Jag blev förvånad att hon liksom bara skrek ut sådär... "Hon måste säkert vara full" - tänkte jag. När jag vänder mig om ser jag Eli, klasskompisen från första ring på Vilunda. Vi började snacka om allt möjligt hur hon hamnade i brännbo och ja allt. Hon var mitt sällskap nästan hela vägen upp till Hällsbo, sen vände hon om igen och gick upp till Brännbo igen där hennes pojkvän bor tror jag. 

När jag kom hem tog jag fram nycklarna försiktigt, jag hade ingen lust att väcka farsan mitt i natten. Jag smög mig in och slängde av mig jackan och hoppade rakt ner i säng. Klockan var 03:30 när jag hade kommit hem, det hade alltså tagit 30 minuter att gå ifrån Sigtuna stad, jag trodde det skulle ta 15-20, men nejdå. Jag sov iaf fram till 11 tiden dagen efter och vaknade utan bakfylla som vanligt. =)


Godnatt =D


David


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av David Schaffer - 12 december 2008 23:50

Jag gör en kort bloggagratis-comeback här. Jag bloggar just nu på den andra bloggen för fullt - davidschaffer.blogg.se och när jag tittade tillbaka på denna blogg så ser jag att de finns folk som läser den! 24 till 25 personer per dag läser fortfaran...

Av David Schaffer - 25 oktober 2008 02:10

www.davidschaffer.blogg.se   - Inom en snar framtid kommer denna blogg tas bort (www.ds.bloggagratis.se alltså) Framtida bloggen ligget på blogg.se somsagt.   /David ...

Av David Schaffer - 23 oktober 2008 09:26

Hjälp mig med mitt val. Rösta i "omröstningen" så jag kan bestämma vilken blogg jag ska använda och vilken jag ska ta bort....

Av David Schaffer - 21 oktober 2008 23:48

Innan höstlovet drar igång spelar mitt basketlag (Sigtuna BBK) en viktig match mot storklubben Solna Vikings, helgen därefter mot Uppsala. Vi möter bägge lagen 2 gånger. Nu har vi verkligen chansen att visa vad vi går för, vi slåss ur underläge i bäg...

Av David Schaffer - 20 oktober 2008 23:45

Här föddes min blogg - här ska den också dö.

Presentation

Omröstning

Vilka blogg ska jag börja använda mest?
 Blogg.se
 Bloggagratis.se

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ðαvίδ΄s βlσgg; - τнε ωοгΙδ iп му εуεs med Blogkeen
Följ Ðαvίδ΄s βlσgg; - τнε ωοгΙδ iп му εуεs med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se