Alla inlägg under december 2007

Av David Schaffer - 1 december 2007 00:05

Alex Shulman, du är en av Sveriges mest kända bloggare. I mina ögon är det du som har det där lilla extra för att få ens intresse att man vill läsa igenom hela din artikel. Jag tycker om ditt sätt du beskriver dina egna känslor, jag får en känsla då att det är jag själv som upplever sakerna du går igenom. Jag tycker det är synd att du har slutat blogga, hos dig hittar jag alltid inspiration, jag själv har haft den här bloggen ett tag nu och jag tycker att det är alltid lika svårt att skriva om något som läsaren vill bli intresserad av och läsa, det är därför är du en av mina idoler.


Det kom jag på idag när jag satt på tåget hem från skolan, jag satt och läste 'punkt SE' tidningen, jag såg att "Alex Shulman" hade skrivit en krönika eller vad det nu var.. Jag undrade vad det var för en lirare, jag hade hört att blogga var den nya trenden. Allt man gjorde skrev man ner i sin blogg, bloggen blev senare en vardag för vissa folk. Jag själv tyckte att blogg var inget för mig, innan en kompis övertalade mig att skaffa en.

Jag kommer ihåg att den söndagkvällen hade jag precis skaffat mig en blogg på "bloggagratis.se" jag kunde knappt vänta tills måndagen var över med skolan, då skulle jag hem och blogga direkt. Bloggandet fungerade bra och hade ett skönt flow, jag visste exakt vad jag skulle blogga om, men jag tror nu att jag sakta börjar få bloggnings-torka. Så jag tar inspiration från dig Alex som sagt. Det är en teknik att blogga fint tror jag, man måste ha lite fingertoppskänsla för det hela, det tar lite tid för min del innan det flyter på tror jag!Trevlig helg,


David

ANNONS

Presentation

Omröstning

Vilka blogg ska jag börja använda mest?
 Blogg.se
 Bloggagratis.se

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ðαvίδ΄s βlσgg; - τнε ωοгΙδ iп му εуεs med Blogkeen
Följ Ðαvίδ΄s βlσgg; - τнε ωοгΙδ iп му εуεs med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se