Alla inlägg under januari 2008

Av David Schaffer - 24 januari 2008 22:37

Alla som lyssnar på techno/trance måste ju känna till den holländska DJ:n "Tiësto" eller som han egentligen heter Tjis Westvender.  

Han började själv sin karriär på som DJ på skolfester och fortsatte sedan på holländska dansklubbar. Han slog igenom och blir världkänd efter hans sex timmar set på Innercity- Partyt, han har sedan utvecklat sin konst att som ensam DJ spela inför stor publik och till och med arenakonserter.

bland annat när han med "Tiest in Concert" spelade inför 25 000 personer i Geldredome i nederländska Arnhem i maj 2003, och igen i oktober 2004. Dessa båda konserter spelades in och såldes på DVD.


Wow, vilken karriär han har bakom sig!

Dj Tiësto's senaste utsläppa album är "In Search of Sunrise 6 - Ibiza, där bland annat den berömda låten "Hide and Seek" som du säkert kommer ihåg från O.C,  ISOS 6 - Ibiza  absolut bästa albumet släppt!


- You gotta love it ;D


Här har ni spellistorna för CD 1 och 2:


CD 1


 • Es Vedrá -"Hacienda"
 • Glenn Morrison - "Contact"
 • Andy Duguid featuring Leah - "Don't Belong"
 • Solaris Heights - "Vice" [Sydenham Dub]
 • Global Experience - "Madras"
 • Leonid Rudenko - "Summerfish" [Scandall Sunset On Ibiza Mix]
 • Clear View featuring Jessica - "Tell Me"
 • The Veil Kings - "Searching For Truth"
 • Ohmna - "The Sun'll Shine" [Sunrise Mix]
 • Moonbeam - "See The Difference Inside" [Inside Mix]
 • Allure featuring Julie Thompson - "Somewhere Inside Of Me"
 • Taxigirl - "High Glow"
 • Reeves featuring Alanah - "Lonely"
 • Imogen Heap - "Hide & Seek" [Tiësto's In Search Of Sunrise Remix]

 • CD 2:


 • Steve Forte Rio - "A New Dawn"
 • Nic Chagall - "What You Need" [NC's In Love With Prog Mix]
 • Marc Marzenit - "Trozitos de Navidad" [Primavera Remix]
 • John Dahlbäck - "Don't Speak"
 • Deadmau5 - "Arguru"
 • First State featuring Anita Kelsey - "Falling"
 • Jonas Steur featuring Jennifer Rene - "Fall To Pieces"
 • JES - "Imagination" [Tiësto Remix]
 • Tom Cloud - "Mercury Room"
 • Marcus Schossow - "Chase My Rabbit"
 • Maor Levi - "Reflect"
 • Progression - "Different Day, Different Light"
 • Jedidja - "Dancing Water"
 • D'Alt Vila - "Breathing"

 • / David


  ANNONS
  Av David Schaffer - 23 januari 2008 21:03

  När jag letar upp en gammal låt på youtube kommer minnena från USA tillbaka, och det är just dom tråkiga minnena som jag kommer ihåg till just den här låten. Det var alla gånger man kände stark hemlängtan efter familjen, saknade alla vänner i Sverige. Allt som var svenskt saknade man!


  Nu har det ca ett halvår sedan jag kom hem, och nu är det alla country låtar man lyssnade på i Montana som gör en tänka tillbaka på sin tid i Reed Point.

  Jag tittade på en av alla mina 18 basketmatcher igår på videon. Jösses vad Montanas basketspel upplägg är så mycket långsammare. Att se sig själv spela som 17åring om 20-30år kommer vara ett underbart sätt att komma ihåg tiden i USA.


  ANNONS
  Av David Schaffer - 22 januari 2008 23:20

  Var på praktiken en hel timme för tidigt idag, trodde jag började 08.00, men hade en liten känsla i bakhuvudet att det var  09.00 som det senare visade sig att vara. Jag var där till klockan 16.00, sen stack jag hem till Lollo och umgicks med henne, efter 2 timmar åkte jag hem till mitt, där jag senare pluggade teori till Körkortet... Fan måste boka ett teoriprov snart, börjar känna pressen och ångesten igen =/

  Farsan hade tjatat om sina låtar han bad mig ladda ner, dom var färdiga så jag gav dom till honom samt hjälpte honom att han själv fick "piratebay" och "uTorrent" som gick utan problem. Han blev glad =)


  Imorgon är det en ny dag, ska väl hem och plugga teori igen, ska fan klara de här testerna! 

  Ni som trodde att jag skulle komma upp med något intressant eller liknande, så ber jag om ursäkt. Jag sitter just nu här med tandborsten i munnen och borstar för fullt. Jag ville bara skriva ner min dag i all hast, och sedan sova. Har varit så trött idag!


  /David

  Av David Schaffer - 22 januari 2008 00:11

  Efter att ha ringt och klagat på "Yoe" att gå upp klockan 8 på morgonen, på sin lediga dag och allt kom jag ändå upp ur sängen denna morgon.

  "Yoe" hade klagat över smärtor i huvudet över än längre tid, så vi besöker en tandläkare av alla läkare i Upplands Väsby.


  Efter besöket hos tandläkaren beger vi oss mot Stockholm city med pendeltåget. Vi drog till den klassiska "Pizza Källaren" där vi beställde två tefat-pizzor. kl 14:40 var det dags att hämta ut biljetterna för kvällens biofilm "We own the night" - vilket var en bra film, med såkallad "kall handling" 

  Efter filmen begav vi oss hem mot Upplands Väsby/Sigtuna.

  Yoe, tack för en minnesvärd dag med mycket skratt!


  /David 


  Av David Schaffer - 21 januari 2008 01:46

  Nick Bracegirdle,


  Din musik är världsklass, din musiksmak passar otroligt bra till min.

  Alla dina låtar har jag så många minnen till, jag kan ta ett exempel:

  Din låt "Low Sun" har jag massor av minnen av, dem gånger vi har haft semester nere i Kroatien, resan till USA, alla svåra stunder jag har haft där jag har haft din musik som ljuset i den mörka omgivningen och sist men inte minst alla sommarminnen i Sverige under min uppväxt. Alltså fyfan, jag är bara så glad över att din musik finns! Din känsla för att förmedla glädje,sorg osv, du har verkligen t-a-l-a-n-g för det du skapar! Forsätt att producera bra ambient/ chill trance musik, och jag kommer förevigt vara ditt största fan!


  Jag älskar din musik,


  /David 

  Av David Schaffer - 21 januari 2008 01:08

  Musik är något som är ett måste för mig, spelar ingen roll vart jag går. 

  Musik ger mig chansen att drömma mig bort till en annan dimension, en annan värld där inte regler, stress och tid finns. Musik ger mig en chans att minnas roliga och tråkiga saker som har hänt i mitt liv. Den berör min själ och mina känslor, ibland ytligt, ibland riktigt djupt.

  När man har en riktigt bra dag så dunkar musiken ur högtalarna, men när dom sorgsna dagarna brukar komma så brukar känslosamma låtar komma fram.

  Ibland kommer dom känslosamma låtarna komma fram bara för ren avkoppling. 

  Jag skulle bli så rastlös om det inte fanns musik. Om gud eller någon annan skulle säga till mig: "Okey David, nu får du inte lyssna på musik på en hel månad" - hur skulle jag reagera? - Jag skulle nog börja trumma på allt som går att trumma på med händer fötter. Jag skulle nog börja sjunga för att komma ihåg låten själv, så jag inte glömmer bort den. Sen vet jag inte, jag skulle nog blir mer och mer galen mentalt tror jag.


  Så visst har musik en betydelse för oss alla?!   Av David Schaffer - 21 januari 2008 00:32

  Jag vet inte hur jag kan beskriva den här känslan just nu, en blandning av ledsen, argsint, sårad, nedtryckt, ångest och skuld. Men här ska fan inte tårar rinna, jag har berättat för dig (T.H) att jag inte vill, jag har egna intressen och vill inte festa varje helg, basketen och andra grejer tar tid och plats, men du verkar ju inte ha något annat än jobbet? Vad gör du på kvällarna? Hur ser ditt liv ut? Vem är du egentligen?  /David 

  Presentation

  Omröstning

  Vilka blogg ska jag börja använda mest?
   Blogg.se
   Bloggagratis.se

  Fråga mig

  0 besvarade frågor

  Kalender

  Ti On To Fr
   
  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  11
  12
  13
  14
  15
  16 17 18
  19
  20
  21 22 23 24 25 26 27
  28 29 30
  31
  <<< Januari 2008 >>>

  Sök i bloggen

  Senaste inläggen

  Kategorier

  Arkiv

  Länkar

  RSS

  Besöksstatistik

  Följ bloggen

  Följ Ðαvίδ΄s βlσgg; - τнε ωοгΙδ iп му εуεs med Blogkeen
  Följ Ðαvίδ΄s βlσgg; - τнε ωοгΙδ iп му εуεs med Bloglovin'

  Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se