Alla inlägg under januari 2008

Av David Schaffer - 20 januari 2008 21:41

Tiden rinner iväg, om cirka en månad kommer beskedet från Pliktverket där det står i ett brev om jag kommer göra lumpen eller inte. Jag hoppas jag blir antagen, lumpen är ett äventyr som måste upplevas!


/David 

ANNONS
Av David Schaffer - 18 januari 2008 18:28

Livet borde levas baklänges! Det mest orättvisa med livet är att det slutar med döden! Det borde vara precis tvärtom. Man borde dö först, så var det avklarat.

Sen bor man på ett ålderdomshem. Man blir utsparkad därifrån för att man är för frisk, hämtar ut pensionen och när man börjar arbeta får man en guldklocka första dagen. Man jobbar i 40 år tills man är ung nog att njuta av ungdomens sorglösa behag. Dricker sprit och partajar och så är det tid för högskolan. Så småningom har man kommit ända till småskolan. Att bli en liten unge och leka utan att behöva ta ansvar. Sedan blir man baby och tillbringar de sista nio månaderna i spa med lyx som centralvärme och matleverans. Sen slutar det hela med en orgasm! Kan livet bli roligare att leva?

ANNONS
Av David Schaffer - 17 januari 2008 22:57

Jag är glad över att du var en sådan social person som jag kom i kontakt med över internet!


Nu ska du över på ett stort äventyr i USA, du ska plugga på Universitetet i La Crosse, jag önskar dig allt gott och lycka till! Ge inte upp vad du än gör mannen. 

Jag ser fram emot att höra hur det går under året, gör mig inte besviken ;) 

Som sagt, lycka till och allt gott från mig, David!


Vill ni läsare också veta hur det går för "Elements" i USA? Klicka då in på hans egna blogg;  http://elements.magnusbetner.com


tack för mig och godnatt!


/ David 

Av David Schaffer - 17 januari 2008 22:32

När jag kom hem efter träningen såg jag att min käre mor satt och kolla på en dokumentär om just könsstympning.


Det var någon journalist som var nere i Etiopien tror jag, som intervjuade massa folk om deras tankar om könsstympning. Min egna åsikt är att omskärelse är fruktansvärt, jag fattar inte att man kan göra en sådan smutsig operation mot en pojke eller flicka. Att man gör det för hygienens skull förstår jag inte heller? Dom omskär ju pojken/flickan pga religösa skäl, men jag tror inte profeten Mohammed eller Allah är omskurna, isåfall, hur skulle dom som utövar denna religon veta det?


Jag är glad över att det blev en lag i Sverige 2006, att könstympning blev förbjudet att utföra.


Jag hoppas att många av mina läsare håller med mig 

Av David Schaffer - 16 januari 2008 20:04

Denna  går ut till dig Andreas som jag lärde känna över internet, jag kommer ihåg att du skrev att du var på väg till Sydafrika, det fick mitt intresse att klicka sig fram till din profil på www.playahead.se (en svensk ungdoms community site) Det var då jag fick se vad du höll på med, du var på väg i ditt livs största äventyr på en cyckel som skulle ta dig hela vägen ned till Sydafrikas sydligaste spets. "Varför gör han detta" - tänkte jag. Han gjorde det för alla fattiga barn i världen.


Så nu har han för andra gången försökt att nå Afrikas sydligaste spets, första gången blev tyvärr cyckeln stulen i Tyskland. Så han fick beställa alla delar från nätet. När alla delar hade anlänt till honom monterade han ihop sin nya cyckel och trampade vidare. När han hade trampat ner till Spanien blev han bestulen igen på allt utom cyckeln. Men han gav inte upp!

(Jag hoppas att ni har förstått hur seg den här mannen är? Han ska till Afrika med eller utan cyckel, that's it) 


Nu har han fixat nytt visa, digitalkamera osv och just nu är han i Marocco och är magsjuk, så det kommer ta några extra dagar tills han är fit-for-fight igen! Om ni blev intresserade av denna sida så kan jag ge er Andreas länk till sin egna hemsida som är:


www.narfstrom.se


Där kan ni hitta hans dagliga blogg, fotografier osv.


Tack för mig,


David 

Av David Schaffer - 16 januari 2008 19:44

Så blev det dagen den 16 Januari 2008, jag visste att denna dag skulle göra ont på kvällen.


Efter jag hade praktiserat klart på min praktikplats i Tingvalla så begav jag mig till Sigtuna Spa (jag fick en överraskning av Lollo också, hon bara uppenbarade sig vid tingvalla's busshållplats, inte undra på att jag blev glad!)

Men som sagt begav jag mig till Sigtuna Spa för att få en uppfriskning för mina slitna basketfötter med en liten oro i kroppen. Den rädlsan försvann väldigt snabbt, och tjejen gjorde ett superjobb. Tack så mycket, det känns verkligen som "jag har fått ett par nya fötter" - som väldigt många brukar säga efter dom har varit på fotvård.


Jag rekomenderar fotvård varmt, visst det kanske är lite dyrt, men det är värt varenda öre!

Av David Schaffer - 16 januari 2008 19:22

Det är alla ni här som kollar in min blogg på internet som gör det så mycket roligare att blogga. Visst, ni kanske bara nöjessurfar och råkar komma just hit, men jag tror siffror har en ganska stor talande makt. Jag tycker att ha i snitt 20 besökare per dag är väldigt roligt att se att jag är omtyckt. Jag kanske blir nästa Alex Schulman? - Nej, det tror jag inte för då måste jag börja hacka ner och gnälla på allt och alla, på ett mycket roligt och läs-underhållande sätt.


Som sagt tycker jag att det är väldigt roligt att se hur många som läser min blogg, och jag blir bara gladare och gladare när jag ser att fler och fler läser den varje dag. Jag och min bloggar-kompis "Yoe194" har tävling i vem som har flest besökare den dagen det är, just nu ligger jag under mer 5 läsare, men det är inga problem, det kommer en ny dag med nya äventyr right?


Tack för läsarstödet =)


/ David 

Av David Schaffer - 14 januari 2008 17:51

A drop in the ocean
A change in the weather
I was praying that you and me might end up together
Its like wishing for rain as i stand in the desert
But i'm holding you closer than most,
Cause you are my heaven.

I dont wanna waste the weekend
If you dont love me, pretend a few more hours, then its time to go
As my train rolls down the east coast I wonder how you keep warm
Its too late to cry
To broken to move on
And still i cant let you be
Most nights i hardly sleep
Don't take what you dont need from me

Its just a drop in the ocean
A change in the weather
I was praying that you and me might end up together
Its like wishing for rain as i stand in the desert
But i'm holding you closer than most,
Cause you are my heaven.

Misplaced trust and old friends
Never counting regrets
But a grace of god i do not rest at all
In new England as the leaves change
The last excuse ill claim, i was a boy who loved a women like a little girl
And still i cant let you be
Most nights i hardly sleep
Dont take what you dont need from me

Its just a drop in the ocean
A change in the weather
I was praying that you and me might end up together
Its like wishing for rain as i stand in the desert
But i'm holding you closer than most,
Cause you are my,

Heaven doesnt seem far away anymore no no
Heaven doesnt seem far away
Heaven doesnt seem far away anymore no no
Heaven doesnt seem far away

A drop in the ocean
A change in the weather
I was praying that you and me might end up together
Its like wishing for rain as i stand in the desert
But i'm holding you closer than most,
Cause you are my heaven.

You are my heaven

Presentation

Omröstning

Vilka blogg ska jag börja använda mest?
 Blogg.se
 Bloggagratis.se

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
31
<<< Januari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ðαvίδ΄s βlσgg; - τнε ωοгΙδ iп му εуεs med Blogkeen
Följ Ðαvίδ΄s βlσgg; - τнε ωοгΙδ iп му εуεs med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se