Alla inlägg under januari 2008

Av David Schaffer - 14 januari 2008 17:24

När jag vill lägga in ny musik eller nya filmer så ansluter jag min ipod med iTunes kabeln till datorn... ja och sen lixom fryser ipod skärmen sig fast och jag kan inte göra något? Ibland får jag in ny musik, ibland inte och då måste jag låta ipoden dö ut och sedan försöka igen =/


Vad kan detta bero på?  

ANNONS
Av David Schaffer - 12 januari 2008 00:47

Hej,  

Nu sitter jag hemma igen med mönstringen bakom sig. Jag fick bra resultat på mönstringen även om inskrivningsprovet gick åt helvete (4/9)

Jag hade ju som sagt drömmen om att bli militär-polis, men det gick inte efter som man behövde ha en 6:a på inskrivningsprovet.


Efter inskrivningsprovet som vi hade kl c:a 09.00, hade jag styrketest, där fick jag 9/9, samt hälsokontroll där dom frågade om du hade allt från ryggbesvär till ångest. Mitt svar blev väldigt enformigt och bestod mest enbart av "Nej,nej,nej,nej och nej" Hälsokontrollen fick jag överstökad med betyget "fullt frisk"


När hälsokontrollen var klar var det dags för mig att gå till psykologen och ha en konversation med henne, hon skulle senare bedömma och betygsätta. Jag fick en 8/9 där, och beskrevs också som stresstålig(?)


Klockan blev 12, jag stack iväg för att äta lunch, som blev potatismos med köttbullar... sen var det tid att bege sig tillbaka till Pliktverkets kontor. 


Nu var det dags för EKG/hjärtkontroll som gick jättesnabbt kanske 5 minuter, sen var det dags att vänta igen tills det värsta testet som skulle komma.. "konditionstestet" - vilket gick ut på att man skulle hålla en jämn takt på en "gymcykel" Jag fick en 7 där, när jag egentligen ville ha en 8, men benen blev till gelé och jag kunde inte göra så mkt mer...

Det var dags för dusch efter konditionstestet, och efter det var det dags för samtal med Mönstringsförättaren.


Han visade mig vilka utbildningar som skulle passa mig bäst, jag valde 3 olika alternativ.


1. Bas/Strilsäkman på  F 17 i Ronneby.

2. Sjukvårdare på Livgardet i Stockholm.

3 Närskyddsoldat på LedR i Enköping.


Så nu är det en stor fråga som cirkulerar i mitt huvud, den lyder:


Lumpen 2009?


- Fortsättning följer i slutet av februari! ;)

ANNONS
Av David Schaffer - 10 januari 2008 19:24

Kvällen innan mönstringen då allt ska fixas, alla papper och alla träningskläder ska ner i väskan... Har jag med mig allt?


Imorgon är det alltså en stor dag som avgör om man ska rycka in i Lumpen och stanna där från 9,11 eller 15 månader. Mina värden säger vilken utbildning/position jag skulle passa bäst som.


Mina egna önskningar vore att först och främst komma in som Militär Polis, eftersom jag senare i livet ska söka till Polishögskolan. Dom säger att om man vill bli polis så är det en merit att ha varit militär poilis (MP) inom Lumpen. Andra utbildningen jag vill komma in på är Sjukvårdare, en utbildning som också är en bra merit när man senare ska söka jobb.


Imorgon måste jag upp 05:45, så nu ska jag packa ihop de sista sakerna innan jag går och lägger mig.

Av David Schaffer - 10 januari 2008 18:21

Varför tänker jag just på det där sättet som jag gjorde igår?  Är det tvångstankar som gör att jag just tänker negativa saker om något jag tycker väldigt mycket om? Eller är det bara jag som kan vända upp och ner på allt det roliga så det blir negativt?


Jag är så otroligt glad över att du är så förstående och tar detta så bra.


Innerst inne vet jag att jag bara oroar mig i onödan, fast detta är ju en ny "värld" jag träder in till, den kallas "Kvinnans värld", den världen består av mycket kärlekt, mycket mera kärlek än vad jag är van vid.

Av David Schaffer - 3 januari 2008 18:12

2008 - ett nytt år, en ny start!


Jag kan själv inte klaga på den start jag har fått på det nya året, kunde inte bli bättre tror jag :)

Snart börjar skolan också, den 7e är det bara bita ihop och se glad ut :)

Mönstringen närmar sig också, 11e Januari.. im excited :)


Lollo, om du hittar denna blogg så du ska bara veta att du betyder mycket för mig <3  Love you,
DavidPresentation

Omröstning

Vilka blogg ska jag börja använda mest?
 Blogg.se
 Bloggagratis.se

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
31
<<< Januari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ðαvίδ΄s βlσgg; - τнε ωοгΙδ iп му εуεs med Blogkeen
Följ Ðαvίδ΄s βlσgg; - τнε ωοгΙδ iп му εуεs med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se