Direktlänk till inlägg 19 februari 2008

Allt detta tjat :-/

Av David Schaffer - 19 februari 2008 23:43

Tjat är nog bland det mest irriterande jag vet.

Farsan brukar lägga in en skön kommentar då och då när man tjatar på honom: -"Vadå ska jag släppa precis allt bara för att hjälpa dig med ditt problem? Försök att fixa det själv jag kommer om 30 minuter" - Då har jag redan gett upp. :-)


Men igår och idag t.e.x när mamma tjatar om hur "frisk" jag var för att kunna åka in till vägverket och göra teoriprovet och hur sjuk jag är nu för att inte kunna åka in tenta av engelska b imorgon. Mitt svar blev kort och enkelt: "Jag gjorde det för pengarna, det kostar ju 220kr bara för klicka i 70 frågor och sedan inte få godkänt. Engelska tentningen kostar inte pengar"

Farsan gnäller över också hur lång tid denna tentning har tagit, visst jag kom hem från USA i juni 2007, det är fan inte mitt fel att lärarna sätter tentningsdatumet så jälva sent... eller? 

Dom gnäller på mig också att jag ska plugga hårdare, och jag har absolut ingen pluggmotivation just nu. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av David Schaffer - 12 december 2008 23:50

Jag gör en kort bloggagratis-comeback här. Jag bloggar just nu på den andra bloggen för fullt - davidschaffer.blogg.se och när jag tittade tillbaka på denna blogg så ser jag att de finns folk som läser den! 24 till 25 personer per dag läser fortfaran...

Av David Schaffer - 25 oktober 2008 02:10

www.davidschaffer.blogg.se   - Inom en snar framtid kommer denna blogg tas bort (www.ds.bloggagratis.se alltså) Framtida bloggen ligget på blogg.se somsagt.   /David ...

Av David Schaffer - 23 oktober 2008 09:26

Hjälp mig med mitt val. Rösta i "omröstningen" så jag kan bestämma vilken blogg jag ska använda och vilken jag ska ta bort....

Av David Schaffer - 21 oktober 2008 23:48

Innan höstlovet drar igång spelar mitt basketlag (Sigtuna BBK) en viktig match mot storklubben Solna Vikings, helgen därefter mot Uppsala. Vi möter bägge lagen 2 gånger. Nu har vi verkligen chansen att visa vad vi går för, vi slåss ur underläge i bäg...

Av David Schaffer - 20 oktober 2008 23:45

Här föddes min blogg - här ska den också dö.

Presentation

Omröstning

Vilka blogg ska jag börja använda mest?
 Blogg.se
 Bloggagratis.se

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5
6
7 8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23 24
25
26
27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ðαvίδ΄s βlσgg; - τнε ωοгΙδ iп му εуεs med Blogkeen
Följ Ðαvίδ΄s βlσgg; - τнε ωοгΙδ iп му εуεs med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se