Direktlänk till inlägg 20 februari 2008

Jag är en lojal vän trots allt.

Av David Schaffer - 20 februari 2008 10:27

Efter att ha fått ett SMS klockan 00.38 från "Joel" där det står: - "Hej vet du vems mobild de här e? Ja o en kompis hittade den vid ett dike.. Har skrivit sms nu till alla på denna persons kontaklista nu"
Det var nu jakt mot ingenting skulle starta. Jag frågar Joel om han har tappat bort sin mobil. Han går och kollar efter i jackfickan, kommer tillbaka och skriver "Ja" över MSN.
Jag hade en underlig känsla i bakhuvudet att han drev med mig, han är en liten lustigkurre den där mannen.
Jag försöker få så bra kontakt med "Mobil-kaparen" men efter c:a 10 minuter avslöjar sig Joel genom att säga att han skrattar åt min smily på MSN.

... Jag ringer upp hans mobil, där det är tyst i 10 sekunder.. vi bara lyssnar på varandra, sen säger han med rysk accent "Kill you", sen är det tyst 15 sekunder, sedan "Kill you" igen. Jag börjar skratta och säger "Jag visste det din jävel"

Sen erkänner han på MSN att det var han som hade lurat mig som vanligt, fast med en kommentar som gjorde mig glad "Du visade din lojala sida iallafall"

- Jag är en lojal vän trots allt.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av David Schaffer - 12 december 2008 23:50

Jag gör en kort bloggagratis-comeback här. Jag bloggar just nu på den andra bloggen för fullt - davidschaffer.blogg.se och när jag tittade tillbaka på denna blogg så ser jag att de finns folk som läser den! 24 till 25 personer per dag läser fortfaran...

Av David Schaffer - 25 oktober 2008 02:10

www.davidschaffer.blogg.se   - Inom en snar framtid kommer denna blogg tas bort (www.ds.bloggagratis.se alltså) Framtida bloggen ligget på blogg.se somsagt.   /David ...

Av David Schaffer - 23 oktober 2008 09:26

Hjälp mig med mitt val. Rösta i "omröstningen" så jag kan bestämma vilken blogg jag ska använda och vilken jag ska ta bort....

Av David Schaffer - 21 oktober 2008 23:48

Innan höstlovet drar igång spelar mitt basketlag (Sigtuna BBK) en viktig match mot storklubben Solna Vikings, helgen därefter mot Uppsala. Vi möter bägge lagen 2 gånger. Nu har vi verkligen chansen att visa vad vi går för, vi slåss ur underläge i bäg...

Av David Schaffer - 20 oktober 2008 23:45

Här föddes min blogg - här ska den också dö.

Presentation

Omröstning

Vilka blogg ska jag börja använda mest?
 Blogg.se
 Bloggagratis.se

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5
6
7 8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23 24
25
26
27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ðαvίδ΄s βlσgg; - τнε ωοгΙδ iп му εуεs med Blogkeen
Följ Ðαvίδ΄s βlσgg; - τнε ωοгΙδ iп му εуεs med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se