Direktlänk till inlägg 24 februari 2008

Jehovas Vittnen, ett nej är ett nej eller hur?

Av David Schaffer - 24 februari 2008 12:39

Jag gjorde ett misstag när jag träffade dom första gången. Det fick jag reda på idag när dom knackade på min dörr för andra gången. Jag skulle aldrig ha tagit emot dom där 2 reklamtidningarna dom delar ut gratis. Så nu idag blev det 2 mot 1. Jag var helt ensam mot deras religösa tro. Pappa gick och satte i köket med mamma, jag visste att han hade ett öra i min religösa kamp som jag hade med dom två okända männen som var uppklädda i kostym. Jag sa klart och tydligt att jag var katolik och var medlem i den katolska kyrkan i Stockholm.

Inget ont mot dem här två männen och Jehovas vittnen, men jag tycker det är lite jobbigt för alla människor som behöver utsättas av Jehovas dörrknackning. Jag tror säkert att männen och kvinnorna försöker göra en god gärning, och det gör mig absolut ingenting... men att ständigt återkomma och knacka på samma dörr när man har sagt klart och tydligt -"nej tack det är bra, jag vill inte ha något!" Då måste dom väl förstå? - Ett nej är ett nej? eller hur var det? Kanske ett NEJ gäller bara när flickor håller på att bli våldtagna, då har man chans att säga "Nej jag vill inte".


Ett nej är ett nej eller hur? 

 
ANNONS
 
Yoe194

Yoe194

24 februari 2008 13:01

Jag då som ska arbeta med en sekt som heter Kväkarna i Religionskunskapen, snacka om att jag kmr få religiösa snubbar efter mig...
Slutar med ett samtal till Big B så är sekten iof nedlagd men ändå:D

http://www.yoe194.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av David Schaffer - 12 december 2008 23:50

Jag gör en kort bloggagratis-comeback här. Jag bloggar just nu på den andra bloggen för fullt - davidschaffer.blogg.se och när jag tittade tillbaka på denna blogg så ser jag att de finns folk som läser den! 24 till 25 personer per dag läser fortfaran...

Av David Schaffer - 25 oktober 2008 02:10

www.davidschaffer.blogg.se   - Inom en snar framtid kommer denna blogg tas bort (www.ds.bloggagratis.se alltså) Framtida bloggen ligget på blogg.se somsagt.   /David ...

Av David Schaffer - 23 oktober 2008 09:26

Hjälp mig med mitt val. Rösta i "omröstningen" så jag kan bestämma vilken blogg jag ska använda och vilken jag ska ta bort....

Av David Schaffer - 21 oktober 2008 23:48

Innan höstlovet drar igång spelar mitt basketlag (Sigtuna BBK) en viktig match mot storklubben Solna Vikings, helgen därefter mot Uppsala. Vi möter bägge lagen 2 gånger. Nu har vi verkligen chansen att visa vad vi går för, vi slåss ur underläge i bäg...

Av David Schaffer - 20 oktober 2008 23:45

Här föddes min blogg - här ska den också dö.

Presentation

Omröstning

Vilka blogg ska jag börja använda mest?
 Blogg.se
 Bloggagratis.se

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5
6
7 8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23 24
25
26
27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ðαvίδ΄s βlσgg; - τнε ωοгΙδ iп му εуεs med Blogkeen
Följ Ðαvίδ΄s βlσgg; - τнε ωοгΙδ iп му εуεs med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se