Direktlänk till inlägg 25 februari 2008

Min kväll från början till slut.

Av David Schaffer - 25 februari 2008 04:20

Eftermiddagen övergick till kväll då middagen serverades, det blev Chicken Enchiladas för första gången i Schaffer huset.
Konstigt nog blev alla jätteöverraskade hur gått det smakade, alla utom jag... eftersom jag hade bott i USA i ett år, i staten Montana.
Min värdfamilj älskade verkligen allt som hade med Mexicans mat att göra.

Mitt under middagen ringer min kompis, han som har den perfekt timingen, ja ni vet säkert redan vem det är. Ja, såklart Johan.
Han frågar vad mina planer är för kvällen. Jag svarar inget speciellt och frågar vad han har för planer...
Han ville att vi skulle åka över till Oskar, vår f.d lagkompis. Där spenderade jag kvällen som började bra.

Innan vi skulle kolla på NBA basketmatchen mellan Detroit Pistons och Phoenix Suns, blev det en liten rusch ner till COOP forum där vi handlade in kvällens nödvändigheter (Cola, Fanta, Daimtårta samt 1kg Chili nötter)
Sen när vi kom tillbaka får vår lilla shopping runda började klockan närma sig 22:30. Johan som skulle vara kvällens glädjedödare gick direkt in till Oskars dator och surfade in på NBA.com och skrek sedan ut till Oskar och mig som satt i vardagsrummet och tittade på Discovery Channel,
en dokumentär om den heliga gralen (mycket intressant) Johan skrek ut vad det stog på NBA.com eftersom det var fördröjningar som vanligt här i lilla basket ointresserade Sverige. Tack Johan verkligen tack!
Matchen startade, lika så allt ätande. Oskar, som delade daimtårtan med en pizza slicer får dagens pris. Det var inte direkt den mest broderliga delningen, men vafan gör det :-)
Phoenix hade problem redan från starten mot det duktiga Detroit Piston laget. Shaq gjorde väl ingen succé match som vanligt, men Amare Stoudamire, han är och kommer alltid att förbli min idol!

Vi började strax känna efter vi hade öppnat den 1 kg tunga chili nötter-påsen att det var på tok för mycker för oss tre. Oskar kommer nog överleva resten av tiden han är ensam hemma, han är ju ett halvt kilo kvar, alldeles för sig själv.
Vi gav upp basketmatchen efter 3:e kvarten och gick in till Oskars rum där senare Johan skulle få sitt skrattdamp. Jag ska inte berätta hela historien, bara att Oskar försökte rädda sin heder på MSN, när han just skulle gå i försvarställning, gav han datorn ett knä. rakt över CD:läsaren.
Johan brast ut i riktigt dampskratt, det tog ett tag innan han blev normal igen, haha!
Vi tittade på lite Borat videoklipp på youtube.com. Min absoluta favorit kommetar av Mr. Borat är "What's up with it Vanilla face" 100% klockren.
Johan och jag begav oss hem med 01:30 bussen, som vi absolut inte fick missa. Det var den sista bussen som gick åt vårat håll, annars skulle väl vi ha fått gått hem.
På bussen när Johan hade stigit av, satte jag på musik. Jag lät iPoden vila på benet medans jag satte in hörlurarna i öronen. Bussen svängde kraftigt just i det momentet så iPoden flög ner på golvet.
Jag letade säkert efter den i en halvminut. Tills slut hittade jag den under mitt säte. Slutet gott allting gott. Jag är hemma i mitt rum och bloggar, fast sömnen har fortfarande inte kommit och tagit mig :-(

Imorgon ska man upp runt 10, blir 5 timmars sömn, så jag ska nog hoppa i säng.

Tack Oskar och Johan för en trevlig kväll, detta får vi göra om!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Oskar

25 februari 2008 11:08

Du måste ju gå och lägga dig i tid!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av David Schaffer - 12 december 2008 23:50

Jag gör en kort bloggagratis-comeback här. Jag bloggar just nu på den andra bloggen för fullt - davidschaffer.blogg.se och när jag tittade tillbaka på denna blogg så ser jag att de finns folk som läser den! 24 till 25 personer per dag läser fortfaran...

Av David Schaffer - 25 oktober 2008 02:10

www.davidschaffer.blogg.se   - Inom en snar framtid kommer denna blogg tas bort (www.ds.bloggagratis.se alltså) Framtida bloggen ligget på blogg.se somsagt.   /David ...

Av David Schaffer - 23 oktober 2008 09:26

Hjälp mig med mitt val. Rösta i "omröstningen" så jag kan bestämma vilken blogg jag ska använda och vilken jag ska ta bort....

Av David Schaffer - 21 oktober 2008 23:48

Innan höstlovet drar igång spelar mitt basketlag (Sigtuna BBK) en viktig match mot storklubben Solna Vikings, helgen därefter mot Uppsala. Vi möter bägge lagen 2 gånger. Nu har vi verkligen chansen att visa vad vi går för, vi slåss ur underläge i bäg...

Av David Schaffer - 20 oktober 2008 23:45

Här föddes min blogg - här ska den också dö.

Presentation

Omröstning

Vilka blogg ska jag börja använda mest?
 Blogg.se
 Bloggagratis.se

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5
6
7 8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23 24
25
26
27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ðαvίδ΄s βlσgg; - τнε ωοгΙδ iп му εуεs med Blogkeen
Följ Ðαvίδ΄s βlσgg; - τнε ωοгΙδ iп му εуεs med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se