Direktlänk till inlägg 28 februari 2008

Fotografisk dag

Av David Schaffer - 28 februari 2008 19:57

Efter jag hade varit på körskolan, åkter jag till Upplands Väsby där jag skulle hem till Joel. Vi åt tacos till middag och började kvällen med att se den sista filmen av Jason Bourne samlingen. 3an var absolut bäst om man jämför med dom andra två. Efter filmen spelade vi gamla klassiska Red Alert 2, vi var Ryssland som skulle invadera USA och Pentagon, vilken inte var något problem.

Vi gick ut på en ganska lång promenad och kom hem kl halv 2, jag själv somnade vid 2 eftersom vi skulle in till Aquaria i Stockholm sen nästa dag och ta bilder.


Klockan ringde kl 09:15 exakt. Vi gick upp och åt frukost, en ganska liten en eftersom vi skulle senare äta på den klassiska Pizza Källaren på drottninggatan. När vi anlände i Stockholm Centralstation åkte vi direkt till Aquaria, tog massor av bilder på fiskar,grodor,ormar, hajar osv (Bilder kommer sedan)

Vi drog oss senare till Pizza källaren där vi köpte varsin King Kong, som vi aldrig åt upp, för mycket mat på den tallriken kan jag tala om.

Vi gick senare till en park där vi bara softade ett tag, sedan gick vi till Tegnérlundens park och tog det bara lugnt där också. Dir ska vi nästa gång vi ska in på "fotoäventyr", jag har en känsla av att den parken kommer vara riktigt nice i sommar!


Jag som hade körskola senare på dagen behövde åka hem och Joel gjorde mig sällskap till Upplands Väsby där han hoppade av. Jag åkte vidare mot Ellströms trafikskola och körde i 100 minuter, sen begav jag mig också hem.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av David Schaffer - 12 december 2008 23:50

Jag gör en kort bloggagratis-comeback här. Jag bloggar just nu på den andra bloggen för fullt - davidschaffer.blogg.se och när jag tittade tillbaka på denna blogg så ser jag att de finns folk som läser den! 24 till 25 personer per dag läser fortfaran...

Av David Schaffer - 25 oktober 2008 02:10

www.davidschaffer.blogg.se   - Inom en snar framtid kommer denna blogg tas bort (www.ds.bloggagratis.se alltså) Framtida bloggen ligget på blogg.se somsagt.   /David ...

Av David Schaffer - 23 oktober 2008 09:26

Hjälp mig med mitt val. Rösta i "omröstningen" så jag kan bestämma vilken blogg jag ska använda och vilken jag ska ta bort....

Av David Schaffer - 21 oktober 2008 23:48

Innan höstlovet drar igång spelar mitt basketlag (Sigtuna BBK) en viktig match mot storklubben Solna Vikings, helgen därefter mot Uppsala. Vi möter bägge lagen 2 gånger. Nu har vi verkligen chansen att visa vad vi går för, vi slåss ur underläge i bäg...

Av David Schaffer - 20 oktober 2008 23:45

Här föddes min blogg - här ska den också dö.

Presentation

Omröstning

Vilka blogg ska jag börja använda mest?
 Blogg.se
 Bloggagratis.se

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5
6
7 8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23 24
25
26
27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ðαvίδ΄s βlσgg; - τнε ωοгΙδ iп му εуεs med Blogkeen
Följ Ðαvίδ΄s βlσgg; - τнε ωοгΙδ iп му εуεs med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se