Alla inlägg under februari 2008

Av David Schaffer - 20 februari 2008 11:05

Jippi, vad roligt, då är min dag redan planerad då. Ska försöka lägga upp så jag läser 10,20 sidor åt gången, tar en paus, läser 10,20 sidor igen osv... kommer väl ta tills kvällen för den här boken är verkligen seg. "Of Mice And Men" - John Steinbeck.


ZzzZzZzz 

ANNONS
Av David Schaffer - 20 februari 2008 10:27

Efter att ha fått ett SMS klockan 00.38 från "Joel" där det står: - "Hej vet du vems mobild de här e? Ja o en kompis hittade den vid ett dike.. Har skrivit sms nu till alla på denna persons kontaklista nu"
Det var nu jakt mot ingenting skulle starta. Jag frågar Joel om han har tappat bort sin mobil. Han går och kollar efter i jackfickan, kommer tillbaka och skriver "Ja" över MSN.
Jag hade en underlig känsla i bakhuvudet att han drev med mig, han är en liten lustigkurre den där mannen.
Jag försöker få så bra kontakt med "Mobil-kaparen" men efter c:a 10 minuter avslöjar sig Joel genom att säga att han skrattar åt min smily på MSN.

... Jag ringer upp hans mobil, där det är tyst i 10 sekunder.. vi bara lyssnar på varandra, sen säger han med rysk accent "Kill you", sen är det tyst 15 sekunder, sedan "Kill you" igen. Jag börjar skratta och säger "Jag visste det din jävel"

Sen erkänner han på MSN att det var han som hade lurat mig som vanligt, fast med en kommentar som gjorde mig glad "Du visade din lojala sida iallafall"

- Jag är en lojal vän trots allt.

ANNONS
Av David Schaffer - 19 februari 2008 23:43

Tjat är nog bland det mest irriterande jag vet.

Farsan brukar lägga in en skön kommentar då och då när man tjatar på honom: -"Vadå ska jag släppa precis allt bara för att hjälpa dig med ditt problem? Försök att fixa det själv jag kommer om 30 minuter" - Då har jag redan gett upp. :-)


Men igår och idag t.e.x när mamma tjatar om hur "frisk" jag var för att kunna åka in till vägverket och göra teoriprovet och hur sjuk jag är nu för att inte kunna åka in tenta av engelska b imorgon. Mitt svar blev kort och enkelt: "Jag gjorde det för pengarna, det kostar ju 220kr bara för klicka i 70 frågor och sedan inte få godkänt. Engelska tentningen kostar inte pengar"

Farsan gnäller över också hur lång tid denna tentning har tagit, visst jag kom hem från USA i juni 2007, det är fan inte mitt fel att lärarna sätter tentningsdatumet så jälva sent... eller? 

Dom gnäller på mig också att jag ska plugga hårdare, och jag har absolut ingen pluggmotivation just nu. 

Av David Schaffer - 19 februari 2008 23:40

Även om jag inte skriver på 5 dagar har jag ändå en hyfsat läsarstatistik :-)

Det gör mig glad och jag hoppas att jag inte gör er ledsna nu när jag är tillbaka i den här bloggen.  

Av David Schaffer - 19 februari 2008 23:34

Tackar tackar :-)

Orkar inte med blogg.se så jag håller mig till den klassiska bloggagratis.se :-D

Blir du inte glad nu Yoe?  Jag orkar inte blogg.se, jag borde ha lyssnat på dig Joel från första början. Blogg.se ligger faktiskt efter bloggagratis.se i siffror, det är alltså fler som bloggar på den här sidan än blogg.se. Nu förstår jag varför!


Jag ska kopiera över alla gamla inlägg från blogg.se till mina kära gamla blogg.


"It feels good to be home" :-)

Av David Schaffer - 14 februari 2008 13:16

Jag har gjort mitt beslut och "konverterat" över till blogg.se, där jag kommer fortsätta bloggandet :)


Jag hänvisar er trogna läsare till min andra blogg som är: http://davidschaffer.blogg.se/


Enjoy! :) 


Av David Schaffer - 13 februari 2008 23:45

En av dom finaste bilderna jag har tagit inom sport - kategorin på länge.

Eller vad säger ni alla basketball-fans där ute?


(Ja tack, kommentera gärna denna bild!)

Av David Schaffer - 13 februari 2008 23:24

Jag ringde nyss min gamla assisterande baskettränare som jag hade i Montana, USA under min utbytesår 2006-2007. Han sa att han hade nästan som ett drömliv nere i Florida där han nu bor. Han får biljetter till NBA, College, Amerikansk Fotbolls matcher, allt nästan! :-O


Åh jag vill hälsa på han nu, fyfan vad kul det skulle ha varit, eller varit inte vrida tillbaka ett år och åka till Florida istället och va utbytesstudent där?

Mr. Rowe, du var den personen som verkligen hade tuffa baskettränings pass, men samtidigit var du den där lite "pappan" som alltid höll ett vakande öga över mig, och jag är glad över att du gjorde det. Du var en av dom bästa personerna i Reed Point under min tid. Även om jag hatade dina U.S History lektioner, så var du den av dom bästa lärarna jag hade en rolig tid tillsammans med. Jag var alltid glad när jag var med dig för du kunde dra sånna otroligt roliga basket skämt med sådan inlevelse många saknar. 

Du var lixom än just en lärare till mig. Jag kommer också ihåg när jag bad om att få nya låtar till min Ipod (jag hade inte haft chans att uppdatera min ipod på över 6 månader, så musiken började bli lite tjatig)

Efter jag hade fått ny bra musik på iPoden utmanade han mig på en College basketmatch på playstation 2, fyfan jag har nog aldrig skrattat så mycket under en repris i ett basketspel.


Memories never die...


Jag saknar dig Mr. Rowe, den dagen jag kommer och hälsar på dig kommer bli en så cool! 


/David 

Presentation

Omröstning

Vilka blogg ska jag börja använda mest?
 Blogg.se
 Bloggagratis.se

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5
6
7 8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23 24
25
26
27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ðαvίδ΄s βlσgg; - τнε ωοгΙδ iп му εуεs med Blogkeen
Följ Ðαvίδ΄s βlσgg; - τнε ωοгΙδ iп му εуεs med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se