Alla inlägg under februari 2008

Av David Schaffer - 13 februari 2008 23:17

Fan vad kul att laget tillsammans verkligen vill slita lite för att göra något roligt tillsammans i sommar!

Det verkar som Gbg's basketfestival i sommar blir av, efter mycket snack och liten verkstad. Jag ser fram emot det som bara den! Allt vi behöver göra är att jobba 4h och få 6000:-.  Sounds good to me :-)

Hoppas ingen bangar nu i slut minuten, det skulle förstöra allt! :-/

ANNONS
Av David Schaffer - 12 februari 2008 21:58

Vi vaknar upp och hoppar in i duschen. Vi äter frukost, läser tidningen. Vi gör sig i ordning för den nya dagen som kommer med stress. Vi går till skolan/jobbet. Vi kommer hem, softar lite. Vi pluggar, åker till träningar. På kvällen är vi dödströtta. Då sätter vi oss framför datorn och kopplar av med att logga in på alla dessa community sidor, MSN, samt sig egna lilla blogg där vi skriver ner hur dagen har varit, vad som kommer hända. Vi skriver även ner vårt hat samt kärlek till det som belönas med det.


Att blogga har blivit en öppen privat dagbok, alla får läsa, kommentera och tycka vad dem vill. Otroligt många använder blogg - börjar detta bli överskattat?/DavidANNONS
Av David Schaffer - 12 februari 2008 18:17

Inatt drömde jag att jag skulle iväg och ha uppkörning för körkortet.

Någon av mina kompisar var med, men jag kommer inte ihåg vem det var.

Det jag kommer ihåg av drömmen var att jag inte körde "Eco-driving" som dom så gärna vill att man ska göra i dagens läge, att inte låta motorn arbeta över 2000-3000 vart per minut. Jag gjorde såklart allt det man inte skulle göra. 

Jag vaknar upp och tror verkligen att jag har misslyckat uppkörningen, men som tur var det bara en dröm.


/David 

Av David Schaffer - 12 februari 2008 01:57

Någon gång i ett förhållande så

kommer kvinnan att ställa dessa fem frågor till sin man:

 • "Vad tänker du på?"
 • "Älskar du mig?"
 • "Är jag tjock?"
 • "Tycker du hon är snyggare än vad jag är?"
 • "Vad skulle du göra om jag dog?"
 • Vad som gör dessa frågor så hemska är att varenda en utav dem är garanterad att starta en gigantisk diskussion, och/eller skilsmässa, om killen svarar fel. För att ta ett exempel:

     

   1 — "Vad tänker du på?"

  Det korrekta svaret på denna fråga är, naturligtvis, "Jag är ledsen att jag var lite borta där. Jag satt bara och tänkte på vilken varm, underbar, omtänksam, hänsynsfull, intelligent och vacker kvinna du är, och vad lycklig jag är som har träffat dig." Självskrivet har detta svaret ingen som helst likhet med vad killen egentligen tänkte på, som sannolikt var en utav dessa fem sakerna:

  • a) Ishockey.
  • b) Fotboll.
  • c) Hur fet du är.
  • d) Hur mycket snyggare hon är än dig.
  • e) Vad han skulle göra med försäkringspengarna om du dog.

  Det bästa svaret på denna fråga tros dock ha kommit från Al Bundy, från TVserien "Våra Värsta År" som svarade: "Om jag har velat att du skulle veta det hade jag pratat istället för tänkt."

  De andra frågorna har också endast ett korrekt svar, men många felaktiga svar.

      

  2 — "Älskar du mig?"

  Det enda korrekta svaret här är "Ja." De killar som vill visa sig på styva linan kan säga "Ja, älskling." Helt fel svar är bland andra:

  • a) Jag antar det.
  • b) Skulle det få dig att känna dig bättre om jag sa ja.
  • c) Beror på vad du menar med "älska"...
  • d) Spelar det någon roll?
  • e) Vem? Jag?

      

  3 — "Är jag tjock?"

  Det bästa svaret här är att snabbt svara "Nej, naturligtvis inte" och sedan lämna rummet så fort som möjligt. Felaktiga svar kan låta ungefär så här:

  • a) Det tycker jag inte, men å andra sidan är du inte smal heller.
  • b) Jämfört med vad?
  • c) Jag har sett värre.
  • d) Lite extra fett passar dig bara bra.
  • e) Öh va? Ta det en gång till, va? Jag satt och tänkte på din försäkringspremie.

      

  4 — "Tycker du hon är snyggare än vad jag är?"

  "Hon" i detta sammanhanget kan vara allt från en före detta flickvän, en total främling som just passerat er på gatan eller en skådespelerska. Oavsett vem det var så lyder det korrekta svaret: "Nej, du är mycket snyggare." Följande svar är inte att rekommendera, då de är helt felaktiga:

  • a) Inte snyggare, bara snygg på ett annorlunda sätt.
  • b) Jag går inte runt och graderar er... inte så snabbt i alla fall.
  • c) Ja, men du har en härligare personlighet.
  • d) Bara med tanke på att hon är yngre och smalare, inte på något annat sätt.
  • e) Öh va? Ta det en gång till, va? Jag satt och tänkte på din försäkringspremie.

     

   5 — "Vad skulle du göra om jag dog?"

  Rätt svar: "Min kära, om din närvaro här på jorden av någon anledning skulle upphöra skulle mitt liv upphöra med det. Varenda dag som min kropp tvingas gå kvar här på jorden skulle min själ längta efter att få sammanföras med dig i himlen." Detta kan nog vara den dummaste frågan av dem alla, och de svar som en kille kan frambringa och sedan ställas mot väggen för kan illustreras med följande skämt:

  "Älskling," sa den äkta frun. "Vad skulle du göra om jag dog?"

  "... Jag skulle bli väldigt upprörd" sa den äkta mannen. "Varför frågar du om det?"

  "Skulle du gifta om dig?" fortsatte frun.

  "Nej, naturligtvis inte, min kära" svarade mannen.

  "Tycker du inte om att vara gift?" safrun.

  "Det är klart att jag gör" sa han.

  "Så varför skulle du inte gifta om dig?"

  "Okej," sa mannen, "Jag skulle gifta om mig."

  "Skulle du?" sa hustrun, och såg lite sårad ut.

  "Ja" sa mannen.

  "Skulle du älska med henne i våran säng?" sa hustrun efter en lång stund.

  "Jag antar det." svarade mannen.

  Av David Schaffer - 12 februari 2008 01:40

  Är det bara jag i denna värld som börjar blöda näsblod av täppt näsa pga förkylning? Eller finns det en förklaring ifall man börjar göra det? Detta är lite speciellt =/

  Av David Schaffer - 11 februari 2008 23:31

  Det spelar ingen roll om man är sjuk eller håller på att dö... Joel ska ha sällskap iallafall in till stockholm, Jag kände att en förkylning var på väg, men jag bet ihop. Vi åkte mot stan sedan siktade vi in oss på "Pizza Källaren" där vårat traditionella första stop alltid är.


  Efter Kebab-målet drog vi mot Strandvägen samt Djurgården. Tanken var först att gå in på aquaria där jag inte har varit på år och dagar, men det var tyvärr stängt, så vi drog ner till hamnen samt till Estonia minneslunden där 852 namn står inristade i sten. Den konstiga men verkliga känslan slog mig att jag var på den båten 1994, en vecka innan båten sjönk...

  Joe hade lite av sin otur eller taskiga tajming att göra läget det lite roliga när han med sin livliga fantasi skulle redogöra för mig om alla hans actionfilmer han vill göra, hur dom skulle se ut osv. Det han inte tänker på är att folk omkring som säkert undrar vad detta är för slags människa...


  Yoe, om jag ska vara ärlig så tycker jag du är en av dom personer som kan göra en helt vanlig dag till en rolig dag, fylld med humor i.

  Det trodde jag inte när jag såg dig träda in i klassrumet till BF05a's klassrum.

  Kul att vi har hittat varandra, kanske är ödet?


  Alla bilder vi tog blev hur bra som helst, ska lägga in dom imorgon på datorn när jag vaknar. Jag ska inte gå till praktiken imorgon eftersom jag är sjuk. Jag var dum nog att träna igår med denna förkylning i kroppen idag. Nu får jag betala för det.


  Nu börjar den långa vägen till att bli frisk också, DOH!


  Godnatt!

  /En förkyld David  Av David Schaffer - 10 februari 2008 21:46

  Jag hade tur att få skjuss till Märsta station där vi hade samling inför matchen mot Täby. 

  Under uppvärmningen träffade jag ingen mindre än f.d basketstjärna Mattias Sahlström från Solna Vikings. Vi morsade på varandra och snackade bara lite snabbt om vad han gjorde nu efter den seriösa basketkarriären. Han hade konstig nog på sig ett Täby match-ställ, han spelar nu i div 3 för Täby Basket.


  Jag fick sedan avsluta mitt samtal med den f.d legenden och fortsätta värma upp. Vi vinner matchen mot Täby med c.a 15 poäng. Jag själv gör 11p till de som vill veta.

  På vägen hem känns det verkligen i huvudet och i kroppen att man fick alldeles för lite sömn inatt. 

  Nu är det dags att sova tidigt känner jag, godnatt! 


  Tack Marcus för en astrevlig lördag, vi måste fan umgås mer med varandra, det är ju fan inte så långt emellan oss, vi är nog bara lata ;)


  Imorgon är det 1h skola, sen ska jag in till stan och fota lite hade jag tänkt med Yoe. Det kommer bli nice, jag kommer ha en rolig dag, spelar ingen roll vad som händer, med dig Yoe har jag aldrig en dålig dag ;)


  Godnatt!

  /David   Av David Schaffer - 10 februari 2008 11:20

  Gäsp...


  Det blev en ganska sen natt igår med Marcus, men fan vad kul vi hade det :)

  Han började redan få ångest kl 22 om att han skulle upp tidigt nästa morgon eftersom han hade judoträning. Hoppas du har kul just nu! ;D 

  Jag själv fick tvinga mig upp då också vid 8 tiden... gick hemmåt i den kalla men endå mysiga morgon.

  Klockan 15.15 ska jag bege mig till Märsta station där vi sedan åker vidare mot Täby och ska spela match. Match match match, det kommer hålla på såhär till April om jag ska fortsätta spela med herrarna. Kul kul! :)


  Ska nog försöka äta något och sedan sova en stund igen, fick ju inte direkt mycket sömn inatt *zZz*

  Presentation

  Omröstning

  Vilka blogg ska jag börja använda mest?
   Blogg.se
   Bloggagratis.se

  Fråga mig

  0 besvarade frågor

  Kalender

  Ti On To Fr
          1
  2
  3
  4 5
  6
  7 8
  9
  10
  11 12 13 14
  15
  16
  17
  18
  19 20 21 22 23 24
  25
  26
  27 28 29
  <<< Februari 2008 >>>

  Sök i bloggen

  Senaste inläggen

  Kategorier

  Arkiv

  Länkar

  RSS

  Besöksstatistik

  Följ bloggen

  Följ Ðαvίδ΄s βlσgg; - τнε ωοгΙδ iп му εуεs med Blogkeen
  Följ Ðαvίδ΄s βlσgg; - τнε ωοгΙδ iп му εуεs med Bloglovin'

  Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se