Alla inlägg under februari 2008

Av David Schaffer - 3 februari 2008 01:13

Jag och grabbarna anländer med god marginal till matchen och hittar nästan första parkett sittplatser.


Matchen startar och det blir väldigt mycket "hawaii-basket" som jag visste att det skulle bli, men kul att se "team world" lyckas knyta åt säcken och vinnar mot "team sweden" med några poäng. Matchen var inte den jag hade så stora förväntningar av, utan mer av "Subway's dunk contest". 

Amerikanarna dunkade sönder Jim Nyström tyvärr, som var den enda vita hoppet i kvällens dunk tävling, men han fick ganska snart sätta sig på bänken igen. Synd också att Rudy Mbemba inte var med och tävlade.

Bilal Salaam var den spelare som gick vinnande ur slamdunk tävligen 

Jag fick ett par bra videoklipp som jag ska försöka lägga upp på youtube när jag har tid över. Får se hur populära dom blir där.


Sen när det var dags att gå hem stannade vi för att äta på Mc Donalds, där stackars Oskar fick vänta på sin mat 5 minuter extra, det var han inte glad över, det syntes på långa vägar. Vi fixade 3 st "gratis" pajer från donken på samma gång också, sen var det lugnt på tåget tills Upplands Väsby då en man helt plötsligt började stirra på oss utan anledning, verkade liiite skum tyckte jag, antagligen alkohol med i bilden.


När man steg av tåget märke man att det verkligen hade snöat, 1 dm(?) nysnö låg på marken. Det var så vackert att komma hem till ett vitt Sigtuna, men jag hoppas att snön snart smälter bort och att sommaren kommer snabbt som fan!


Imorgon är det match mot Saltsjöbaden, laget som vi förlorade med 1 poäng mot. It's payback time, you guys better bring your A-game tomorrow, cuz I'm gonna drop it's hot!


/David 


ANNONS
Av David Schaffer - 1 februari 2008 20:02

Att vakna 5 minuter innan bussen gick mot körskolans 50 minuter långa lektion var det som hände mig imorse. Snacka om panik dom sista minutrarna där, det var bara att hoppa upp, på med något som liknade kläder och sedan rusa dom 150 metrarna till bussen.


Väl i trafiken gick det bra, jag tränade i rondell.. som gick väl sådär, lite stressigt, men vad ska man göra i morgonstrafiken?


Efter körlektionen åkte jag in till Stockholm med farsan och köpte lite grejer som vi behövde, bl.a 2 par nya skor till mig. Tack för det!


Imorgon blir det basketspel med grabbarna och sedan ska vi in till fryshuset och se All-star matchen, kommer bli intressant hur Svenskarna spelar!


Tack för mig,


David 

ANNONS

Presentation

Omröstning

Vilka blogg ska jag börja använda mest?
 Blogg.se
 Bloggagratis.se

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5
6
7 8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23 24
25
26
27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ðαvίδ΄s βlσgg; - τнε ωοгΙδ iп му εуεs med Blogkeen
Följ Ðαvίδ΄s βlσgg; - τнε ωοгΙδ iп му εуεs med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se