Direktlänk till inlägg 3 mars 2008

Bra start på veckan!

Av David Schaffer - 3 mars 2008 13:42

Igår vid kl 23 så fick jag nyheten om att min enda lektion som jag skulle ha idag var inställd. "Yes, yttligare en dag med sovmorgon" - tänkte jag...

Jag fick sova till 10, då lillebrorsan kommer in i mitt rum och vrålar: - "DAVID JAG KOMMER KOMMA FÖRSENT TILL PRAKTIKEN." Like I give a shit? Jag vände mig om och sov vidare, nästa gång vaknade jag av att morsan ringde... jag får aldrig en lugn stund här hemma.


Jag har ingen aning om vad jag ska hitta på fram till ikväll då jag äntligen får sätta på mig basketskorna igen och spela basket! Jag ser fram emot det, det skulle bara fattas att jag skadar mig på första träningen. Fyfan, haha!


Nu är det bestämt, Kanarieöarna på påsklovet! Fan vad skönt det kommer bli, slippa Sverige som aldrig verkar vilja skifta om till vår och sommar.  

 
ANNONS
 
jossän

jossän

3 mars 2008 15:36

det där med att skada sig, då tänkte jag direkt på fredrik. haha. Och Robin i andra klassen har ju fått hjärnskakning på sin match, då skrattade all i vår klass och utbrast: Han gjore en Fredrik!

http://jogy.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av David Schaffer - 12 december 2008 23:50

Jag gör en kort bloggagratis-comeback här. Jag bloggar just nu på den andra bloggen för fullt - davidschaffer.blogg.se och när jag tittade tillbaka på denna blogg så ser jag att de finns folk som läser den! 24 till 25 personer per dag läser fortfaran...

Av David Schaffer - 25 oktober 2008 02:10

www.davidschaffer.blogg.se   - Inom en snar framtid kommer denna blogg tas bort (www.ds.bloggagratis.se alltså) Framtida bloggen ligget på blogg.se somsagt.   /David ...

Av David Schaffer - 23 oktober 2008 09:26

Hjälp mig med mitt val. Rösta i "omröstningen" så jag kan bestämma vilken blogg jag ska använda och vilken jag ska ta bort....

Av David Schaffer - 21 oktober 2008 23:48

Innan höstlovet drar igång spelar mitt basketlag (Sigtuna BBK) en viktig match mot storklubben Solna Vikings, helgen därefter mot Uppsala. Vi möter bägge lagen 2 gånger. Nu har vi verkligen chansen att visa vad vi går för, vi slåss ur underläge i bäg...

Av David Schaffer - 20 oktober 2008 23:45

Här föddes min blogg - här ska den också dö.

Presentation

Omröstning

Vilka blogg ska jag börja använda mest?
 Blogg.se
 Bloggagratis.se

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ðαvίδ΄s βlσgg; - τнε ωοгΙδ iп му εуεs med Blogkeen
Följ Ðαvίδ΄s βlσgg; - τнε ωοгΙδ iп му εуεs med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se