Direktlänk till inlägg 7 mars 2008

Planer inför framtiden?

Av David Schaffer - 7 mars 2008 23:36

Jag kommer den känslan som var inom mig när jag skulle välja gymnasium, den där känslan att man skulle välja en linje man ville gå i 3 år som skulle vara intressant. Jag tror att många i nionde klass tyckte och tycker idag att 3 år är mycket, men nu när man närmar sig slutet mot gymnasietiden, känner jag att tiden verkligen bara rinner iväg. Vad ska jag göra sen? Vad ska jag göra med livet?


Jag funderar vad som fångar mitt intresse? - Att jobba med andra människor.

Hur ser framtiden ut för min del? Ja, det var den frågan jag ställde mig själv idag. Efter att jag har tagit studenten 2009 ska jag njuta av mitt sista sommarlov. Jag rycker in i lumpen och blir värnpliktig i slutet av sommaren, närmare bestämt Augusti. När jag har gjort lumpen i mina 327 dagar (exakt) så ska jag söka till högskola/universitet. Då är vi inne i augusti 2010 om min huvudräkning sviker mig... Jag vet inte om jag vill söka direkt till högskolan då, eller få lite jobberfarenhet.

Jag ska definitivt söka till någon högskola då 2011, där jag vill studera något/några av ämnena som är intressanta för mig och vad jag vill senare göra i livet. Det jag vill studera är bl.a Psykologi, Kriminologi, Stadsvetenskap/Juridik, eftersom jag har som mål att komma in på Polishögskolan.


Jag har hört enligt rykten att medelåldern är runt omkring 25 år på Polishögskolan, stämmer det?

Isåfall börjar jag närma mig den åldern vid den här tidenpunkten.


Ni som går polishögskolan lämna gärna en kommentar om tips som ni har, jag skulle bli tacksam för det! :-)

 
ANNONS
 
Ingen bild

Y

9 mars 2008 02:14

Dave du tänker för mycket...
Ta en dag i taget så får du till slut alla svar, livet flyter på bara du behöver inte fundera om du nu inte vill det så // Yoe K

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av David Schaffer - 12 december 2008 23:50

Jag gör en kort bloggagratis-comeback här. Jag bloggar just nu på den andra bloggen för fullt - davidschaffer.blogg.se och när jag tittade tillbaka på denna blogg så ser jag att de finns folk som läser den! 24 till 25 personer per dag läser fortfaran...

Av David Schaffer - 25 oktober 2008 02:10

www.davidschaffer.blogg.se   - Inom en snar framtid kommer denna blogg tas bort (www.ds.bloggagratis.se alltså) Framtida bloggen ligget på blogg.se somsagt.   /David ...

Av David Schaffer - 23 oktober 2008 09:26

Hjälp mig med mitt val. Rösta i "omröstningen" så jag kan bestämma vilken blogg jag ska använda och vilken jag ska ta bort....

Av David Schaffer - 21 oktober 2008 23:48

Innan höstlovet drar igång spelar mitt basketlag (Sigtuna BBK) en viktig match mot storklubben Solna Vikings, helgen därefter mot Uppsala. Vi möter bägge lagen 2 gånger. Nu har vi verkligen chansen att visa vad vi går för, vi slåss ur underläge i bäg...

Av David Schaffer - 20 oktober 2008 23:45

Här föddes min blogg - här ska den också dö.

Presentation

Omröstning

Vilka blogg ska jag börja använda mest?
 Blogg.se
 Bloggagratis.se

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ðαvίδ΄s βlσgg; - τнε ωοгΙδ iп му εуεs med Blogkeen
Följ Ðαvίδ΄s βlσgg; - τнε ωοгΙδ iп му εуεs med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se