Alla inlägg under mars 2008

Av David Schaffer - 12 mars 2008 00:44

Imorgon bär det av till Arlanda flygplats för att få information om de jobb dem erbjuder där har jag för mig, om jag inte har missuppfattat det hela. Ingen skola imorgon alltså. Skriver mer om hur dagen blev imorgon eftermiddag.


Dagens plus och minus:


+ (plus)


Att mina trådlösa hörlurar fungerar, vilket gör att jag har en frihet på 100 meter ifrån datan att lyssna på musik, utan att det stör alla andra.


Jag en klasskompis klarade av att handla förätt huvudrätt och efterätt under maxgränsen som gick vid 500 SEK (det slutade på 408 SEK om jag inte minns fel)


- (minus)


Att dom 2 mest onödiga tjejerna i min klass aldrig lär sig att hoppa framför ett tåg (dom går under namnet "Stickan och Bollen") Dom kommer aldrig att klara av ett liv efter gymnasiet.


- Att jag måste läsa ut körkortsboken minst 2 gånger till för att fatta vad jag håller på med, jag orkar inte misslyckas med teorin en gång till, jag har redan misslyckats en gång. Nästa gång blir det ett G! FÖRFAN! 

ANNONS
Av David Schaffer - 12 mars 2008 00:42

Ja, sen var det min tur att sätta mig framför kameran. Det var första gången för mig, men det gick bra. En del bilder blir bra, andra dåliga!

Här kommer bilderna, vad tycks? :-) 

ANNONS
Av David Schaffer - 12 mars 2008 00:36

På lektionen Fotografisk Bild A fick vi som sagt i uppgift att ta porträttbilder på varandra. Här är reslultatet.


Jag tog en del bilder på min kompis Markus där jag blev mycket glad över resultatet. Jag hade en bra kamera att jobba med, så ett stort tack till Sony EOS 400D, men en del säger ju att det inte är kameran som är "a och o".


Här kommer mina bilder som jag tog på Markus, vad tycks? :-)

Av David Schaffer - 10 mars 2008 17:06

Garderoben är uppdaterad med 3 nya schysst skjortor. Min inre röst sa till mig att jag skulle köpa de kläder jag ville just idag eftersom desto närmare sommaren kommer, desto snabbare försvinner de storlekar man letar efter.

Det blev ett fynd på 3 skjortor och jag är lika glad som vanligt.


Andra saker jag är glad över är:

Att 12 dagar kvar till "semestern" på grand kanaria med Stickan och gänget. - I have a bad feeling about this.


Att jag har kommit igång med Lennart "Elvis" naturkunskaps uppsats, får se vad man får för betyg på den, det återstår och se.


Idag hade vi porträtt som uppgift på Fotografisk Bild - lektionen. Jag själv fick både agera modell och modefotograf. Jag föredrar hellre att vara modefotograf. Bilder kommer senare när jag har fått dom (c:a 2-3 dagar) 

Kvällen ser ut att bli som vanlig. Dubbelt basketträningspass, först med U-20 och sedan med herrarna, det kommer bli nice, får se om det går bra bara =) 

Av David Schaffer - 10 mars 2008 15:12

Yes! Vårat andra läger som vi åker till som lag, efter minnesvärda Ockelbolägret som vi alla kommer ihåg in i minsta detalj.

Nu bär det alltså av til Göteborgs basketfestival den 28 april om jag inte minns fel, med en spelar trupp på ca 8 personer och 1 coach, tack för hjälpen Jack du räddade oss i sista sekunden! :) 

Av David Schaffer - 7 mars 2008 23:36

Jag kommer den känslan som var inom mig när jag skulle välja gymnasium, den där känslan att man skulle välja en linje man ville gå i 3 år som skulle vara intressant. Jag tror att många i nionde klass tyckte och tycker idag att 3 år är mycket, men nu när man närmar sig slutet mot gymnasietiden, känner jag att tiden verkligen bara rinner iväg. Vad ska jag göra sen? Vad ska jag göra med livet?


Jag funderar vad som fångar mitt intresse? - Att jobba med andra människor.

Hur ser framtiden ut för min del? Ja, det var den frågan jag ställde mig själv idag. Efter att jag har tagit studenten 2009 ska jag njuta av mitt sista sommarlov. Jag rycker in i lumpen och blir värnpliktig i slutet av sommaren, närmare bestämt Augusti. När jag har gjort lumpen i mina 327 dagar (exakt) så ska jag söka till högskola/universitet. Då är vi inne i augusti 2010 om min huvudräkning sviker mig... Jag vet inte om jag vill söka direkt till högskolan då, eller få lite jobberfarenhet.

Jag ska definitivt söka till någon högskola då 2011, där jag vill studera något/några av ämnena som är intressanta för mig och vad jag vill senare göra i livet. Det jag vill studera är bl.a Psykologi, Kriminologi, Stadsvetenskap/Juridik, eftersom jag har som mål att komma in på Polishögskolan.


Jag har hört enligt rykten att medelåldern är runt omkring 25 år på Polishögskolan, stämmer det?

Isåfall börjar jag närma mig den åldern vid den här tidenpunkten.


Ni som går polishögskolan lämna gärna en kommentar om tips som ni har, jag skulle bli tacksam för det! :-)

Av David Schaffer - 7 mars 2008 15:49

Igår när solen höll på att gå ner passade jag på att ta lite skymningsbilder, jag tycker dom blev ganska bra! Vad tycker du? :-)

Av David Schaffer - 6 mars 2008 23:30

Det tyska rockbandet "tAKIDA" har gjort ett par bra låtar han jag hört ikväll. Jag är absolut inte en person som lyssnar på rock, men eftersom dom är tyska så kanske de passar mig i musiksmaken? Haha, grabbar (Oskar och Johan) misstolka inte detta nu.

  

Your strength is so hard to find, I feel so much stronger now, the feeling's alright
Your words make me whole again, those eyes cannot ever lie, you're so divine
I'm not ever alone, you're not ever alone

I'm head over heels goddess of mine, your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back, the glory you found, I'm in deep debt, without you I wouldn't survive
I'm not ever alone

Your smile is heavenly, I don't deserve all the love that your giving to me
Your touch makes it hard to breathe, the shiver's around me now, you're so fine

I'm head over heels goddess of mine, your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back, the glory you found, I'm in deep debt, without you I wouldn't survive

The heart is pumping for my life, the mind is happy and I, I will love you til the day I die

I'm head over heels goddess of mine, your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back, the glory you found, I'm in deep debt, without you I wouldn't survive

I'm head over heels goddess of mine, your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back, the glory you found, I'm in deep debt, without you I wouldn't survive

I'm not ever alone

Presentation

Omröstning

Vilka blogg ska jag börja använda mest?
 Blogg.se
 Bloggagratis.se

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ðαvίδ΄s βlσgg; - τнε ωοгΙδ iп му εуεs med Blogkeen
Följ Ðαvίδ΄s βlσgg; - τнε ωοгΙδ iп му εуεs med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se