Alla inlägg under mars 2008

Av David Schaffer - 6 mars 2008 12:27

Armin Van Buuren ft. Justine Suissa - Burned With Desire

ANNONS
Av David Schaffer - 5 mars 2008 20:34

Uppkast 9.30 p.m (EST) 26e Mars på ESPN. Vilka ska kolla? ;D

ANNONS
Av David Schaffer - 5 mars 2008 19:49

Las Palmas, Kanarieöarna åker jag till på påsklovet. Inte långt kvar nu! ;)

Av David Schaffer - 5 mars 2008 18:13

Att skriva CV och personligt brev är inte det lättaste tycker jag, även om man skriver om sig själv är det inte lätt. Man ska försöka få så perfekt text på så få ord som möjligt och att skriva "Jag är bäst" hjälper nog inte så mycket när man söker jobb/extra jobb. Nu är iallafall brever klart och inskickat. Thank god!

  

Av David Schaffer - 4 mars 2008 18:57

Mitt CV är färdigskrivet, nu ska det bara kopieras i några exemplar... sen gäller det att åka till Arlanda, Eurostop, downtown Sigtuna och ja.. dom ställen jag vill försöka få ett sommarjobb i sommar. Jag hoppas jag kan få jobbet som Passagerar Assistans ute på Arlanda eller på något Café nere i Sigtuna.

Jag saknar erfarenhet från båda jobben, det är därför jag söker dem.


Passagerar Assistans verkar vara mera givande tror jag, att komma i kontakt med svenska samt utländska människor ger mig chansen att utveckla mitt språk i både svenska, engelska och kanske lite tyska? Tyska pratar jag nästan aldrig, men jag förstår nästan i princip allt, att tala tyska för mig är det enda som är lilla problemet. Engelska och svenska fungerar fint, 2 eller 3 språk är nog alltid bra att ha med sig i sitt bagage vart man än gör här i livet.


Sommar 2008, skulle bli perfekt om jag fick ett jobb där man kunde tjäna lite cash. Jag åker ju till gbg förhoppningsvis med grabbarna från basketen och sedan kroatien med hela tjocka släkten. Så ett jobb skulle inte vara fel!

Av David Schaffer - 3 mars 2008 23:00

Kul att vara tillbaka på planen igen med grabbarna, men jösses vad man kände sig rostig. Inget skott ville gå i, nästan allt gick ju i på uppvärmningen?

Aja, det är bara köra på. Imorgon måste man upp tidigt för skolan, den börjar 08:35 med historia och jesus christ vad roligt det kommer bli att träffa alla igen! Jag ser fram emot det! :-)


Av David Schaffer - 3 mars 2008 13:42

Igår vid kl 23 så fick jag nyheten om att min enda lektion som jag skulle ha idag var inställd. "Yes, yttligare en dag med sovmorgon" - tänkte jag...

Jag fick sova till 10, då lillebrorsan kommer in i mitt rum och vrålar: - "DAVID JAG KOMMER KOMMA FÖRSENT TILL PRAKTIKEN." Like I give a shit? Jag vände mig om och sov vidare, nästa gång vaknade jag av att morsan ringde... jag får aldrig en lugn stund här hemma.


Jag har ingen aning om vad jag ska hitta på fram till ikväll då jag äntligen får sätta på mig basketskorna igen och spela basket! Jag ser fram emot det, det skulle bara fattas att jag skadar mig på första träningen. Fyfan, haha!


Nu är det bestämt, Kanarieöarna på påsklovet! Fan vad skönt det kommer bli, slippa Sverige som aldrig verkar vilja skifta om till vår och sommar.  

Presentation

Omröstning

Vilka blogg ska jag börja använda mest?
 Blogg.se
 Bloggagratis.se

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ðαvίδ΄s βlσgg; - τнε ωοгΙδ iп му εуεs med Blogkeen
Följ Ðαvίδ΄s βlσgg; - τнε ωοгΙδ iп му εуεs med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se