Alla inlägg under mars 2008

Av David Schaffer - 3 mars 2008 01:46

När jag var utbytesstudent i staten Montana förra året, frågade jag om dom hade MSN. "No","What is that?"   Så jag förklarade för skolkompisarna att det var ett chatt program, som är världskänt, eller världskänt är kanske fel ord, eftersom Montana inte visste vad det var. Eftersom jag inom ett tag skulle återvända till Sverige ville jag hitta på ett sätt att kunna hålla kontakten med rednecksen på ett billigt sätt, så MSN tyckte jag då vid det tillfället var det bästa alternativet, jag hade tänkt kanske SKYPE skulle vara ett bra sätt också, men då behöver man ju en mikrofon och det visste ju knappt dom vad det var...


I mitten av denna vecka loggar en kompis in från staden där jag bodde i... Jag har varit borta mer än ett halvår, och först NU loggar han in. "I just got it" säger han när jag frågar när han fixade MSN. Jösses, dom verkar ha tuggat för mycket tuggtobak... konsekvenserna visar tydligt sin negativa effekt.

ANNONS
Av David Schaffer - 2 mars 2008 17:26

Tjenare,


Här kommer några bilder jag tog inne på aquaria i stockholm. Enjoy :)

ANNONS

Presentation

Omröstning

Vilka blogg ska jag börja använda mest?
 Blogg.se
 Bloggagratis.se

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ðαvίδ΄s βlσgg; - τнε ωοгΙδ iп му εуεs med Blogkeen
Följ Ðαvίδ΄s βlσgg; - τнε ωοгΙδ iп му εуεs med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se