Direktlänk till inlägg 28 april 2008

Är detta ett av livets alla problem?

Av David Schaffer - 28 april 2008 14:46

Det känns som vi bråkar som ett gamlat gift par. Innerst inne känner jag nu att jag har överdrivit om småsaker jag har blivit lite irriterad över. Små saker som blir stora problem, så stora så att man nästan förlorar en kompis. Men om du vill gå skilda vägar, så förstår jag.

Jag säger mina känslor genom ord - Du är bra kompis, men jag skulle vilja ta en liten paus i våran vänskap. Jag valde fel ord i förra inlägget, det blev jag om ursäkt för, jag överdrev eftersom jag snabbt ville ta denna paus, men nu när ord blir verklighet inser jag att jag är inte en sådan som har råd att kasta kompisar hur som helst, jag kommer ihåg senaste gången jag var i sådan här situation. Det var inte kul. Men nu är vi kompisar igen tack och lov. 

Jag hoppas både du och jag kan komma överäns igen, så jag låter våran ilska lugna ner sig lite ett tag framför, Förlåt för personangreppen J.  
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av David Schaffer - 12 december 2008 23:50

Jag gör en kort bloggagratis-comeback här. Jag bloggar just nu på den andra bloggen för fullt - davidschaffer.blogg.se och när jag tittade tillbaka på denna blogg så ser jag att de finns folk som läser den! 24 till 25 personer per dag läser fortfaran...

Av David Schaffer - 25 oktober 2008 02:10

www.davidschaffer.blogg.se   - Inom en snar framtid kommer denna blogg tas bort (www.ds.bloggagratis.se alltså) Framtida bloggen ligget på blogg.se somsagt.   /David ...

Av David Schaffer - 23 oktober 2008 09:26

Hjälp mig med mitt val. Rösta i "omröstningen" så jag kan bestämma vilken blogg jag ska använda och vilken jag ska ta bort....

Av David Schaffer - 21 oktober 2008 23:48

Innan höstlovet drar igång spelar mitt basketlag (Sigtuna BBK) en viktig match mot storklubben Solna Vikings, helgen därefter mot Uppsala. Vi möter bägge lagen 2 gånger. Nu har vi verkligen chansen att visa vad vi går för, vi slåss ur underläge i bäg...

Av David Schaffer - 20 oktober 2008 23:45

Här föddes min blogg - här ska den också dö.

Presentation

Omröstning

Vilka blogg ska jag börja använda mest?
 Blogg.se
 Bloggagratis.se

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19 20
21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ðαvίδ΄s βlσgg; - τнε ωοгΙδ iп му εуεs med Blogkeen
Följ Ðαvίδ΄s βlσgg; - τнε ωοгΙδ iп му εуεs med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se