Alla inlägg under april 2008

ANNONS
Av David Schaffer - 25 april 2008 20:00

Vad vore sommaren utan "Gyllene Tider"?  Den gruppen ger ju helt klart en sommarkänsla som är otrolig. Nu när det börjar bli varm ute och man börjar grilla på kvällarna så kan man ju bara inte glömma den underbara sommarmusiken!


Jag har en känsla av att sommar '08 kommer bli en gryyyym sommar! :D

ANNONS
Av David Schaffer - 25 april 2008 19:56

Igår fick jag brev från Pliktverket att jag inte ska ner till F-17 i Ronneby (Blekinge) utan att jag kommer göra min Bas/Stril-SÄK man utbildning på Luftstridsskolan (LSS) i Uppsala. 


Jag var taggad på att åka från Sigtuna och göra det bästa med tiden nere i Ronneby, men Uppsala ligger på ett bekvämt avstånd... det jag är mest rädd för är att när jag tjänstgör på LSS, kommer det att kännas som att man går till ett jobb från 20.00-17.00 varje dag, och det vill jag inte.


Ni som ska göra lumpen på LSS i Uppsala kan väl skriva en kommentar? :) 

Av David Schaffer - 22 april 2008 18:10

Om 1 timma kommer nyheterna ABC på kanal 2 vara på en del TV skärmar runt om i Sverige. Jag kommer vara med i ett litet avsnitt om smugglad alkohol. Dom intervjuade mig vad jag tycker om alkohol och smugglad alkohol.


Hoppas resultatet blir bra, om inte, vilka folkgrupper kommer kolla på de där nyheterna än pensionärer?

Av David Schaffer - 21 april 2008 18:30

Varje dag som går närmar vi oss den underbara sommaren, sommaren som ger alla människor lycka, möjligthet att festa loss 24/7 och må allmänt bra!


Varje dag som går hittar jag nya sommarlåtar som kommer att vara minnes märken från sommaren 2008 - det sista sommarlovet för min del, då måste vi hitta ett bra summer soundtrack , sommarlovet förtjänar verkligen det!

Av David Schaffer - 21 april 2008 17:29

Idag är det en månad kvar tills jag blir 19 år. Tiden tickar på i bra fart och om 1 år och 1 månad får man gå lagligt till systemet, livets goda har precis startat känns det som =)

Av David Schaffer - 20 april 2008 20:37

Nästa lördag kanske blir min bästa "musikhelg" hittils!

SPHERE the Experience kommer till Globen med DJ's som bl.a ATB. "The german god of dance music." Problemet är att det är 20 års gräns, men jag får jobba på det, hoppas allt går vägen =)


Av David Schaffer - 19 april 2008 19:19

Svenska folket kan delas upp i 2 grupper. De som reagerar och handlar, och de andra som får betongdojja och blir  paralyserade/ chockade.


Jag fick den uppfattningen om Sveriges invånare igår vid en busstation där jag befann mig efter jag hade varit på en fest i Norrviken med kompisar.


Jag måste också upplysa er om att jag och Oskar hade en ovanligt lång konversation med en uteliggare igår på väg hem från Norrviken.

Han påstod att han hade haft en dröm där han hade skitigt guld. Ni som kan tyda drömmar, lämna erat svar till mig.


När vi kommer fram till busshållplatsen i Märsta kommer en punkar-aktigt klädd kille fram till mig och mitt sällskap och frågar vart nattbussen mot Stockholm går... Vi svarar att vi inte vet.


5-10 min senare kommer tre killar utspringande från Kung Carl och börjar tjafsa med denna punkar kille. Jag får en känsla i kroppen som säger att om jag inte gör något kommer något farligt snart att hända. Så jag och en kompis försöker att lugnt gå in att bryta konflikten. Vi lyckas att hålla de tre killarna lugna och de förklarar för mig att punkar killen har gett sig på deras kompis som vid det tillfället går på kryckor.


Jag säger åt punkar killen att han ska gå mot bussen medans min kompis Marcus hjälper mig att hålla tillbaka de 3 killarna. Punkar killen vänder sig om på vägen och börjar göra massa "skära-av-halsen" tecken. Det blir då droppen för en av killarna som sätter efter punkarkillen i 120 km/h.


Punkarkillen springer mot bussen och hoppar in. Väl vid nattbussen blir det ett nytt "bråk" men som tur kommer vakterna precis ut från sin rast som de troligtvis har haft och hjälper till. Jag gick på min buss och åkte hem till Sigtuna.


Dagen efter frågar farsan vad som har hänt igår, och då berättade jag allt, om festen, bråket.

Han sa att jag hade gjort rätt, men endå blev han rädd. Dagens samhälle är inte längre säkert på nätterna, men om vi vill få stopp på gatuvåldet måste vi som är där och bevittnar allt hjälpa till och stoppa sådant här skit, annars är vi ju tillbaka på ruta noll snabbt som satan?


Presentation

Omröstning

Vilka blogg ska jag börja använda mest?
 Blogg.se
 Bloggagratis.se

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19 20
21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ðαvίδ΄s βlσgg; - τнε ωοгΙδ iп му εуεs med Blogkeen
Följ Ðαvίδ΄s βlσgg; - τнε ωοгΙδ iп му εуεs med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se