Alla inlägg under april 2008

Av David Schaffer - 19 april 2008 19:15

Armin Van Buuren gör det igen, jag har nu lyssnat på hans första låt på sitt nya album "Going Wrong".


I princip ett mästerverk från Herr Van Buuren.

ANNONS
Av David Schaffer - 17 april 2008 22:36

Jag länkar er till sidan där ni kan ladda ner det absolut senaste musiken inom R&B och HipHop.


Ni måste dock ha winrar för att kunna öppna det zippade filerna.


http://www.dailytunez.blogspot.com/ 


ANNONS
Av David Schaffer - 17 april 2008 00:20

Mordet på den 10 åriga flickan Engla chockade hela Sverige. När 42 åringen får för mycket press på sig erkänner han att han både har strypt Engla och sedan är kopplad till ett par andra mord som är fortfarande olösta.


Jag kom att tänka på en grej när jag borstade tänderna....

Jesus säger att man ska förlåta alla. Men man kan ju inte hålla på hur som helst här i livet? Vart går gränsen när man inte ska förlåta personen/personerna? 


Ni som har funderingar, vänligen lämna en kommentar, tack! 

Av David Schaffer - 16 april 2008 21:46

Imorgon är det redovisning då som sagt i Svenska B. För första gången känner jag mig inte nervös för den muntliga redovisningen, men jag vet att den kommer. När man ställer sig där framme, då man vet när det är dags, då slår nervositeten till! 

Men jag vet, jag kommer klara detta galant, jag får bara inte babbla över 5 minuter som är gränsen.


Önska mig lycka till...


Av David Schaffer - 16 april 2008 21:42

Igår kom farsan hem från jobbet med en parfym till mig. Det är inte hans grej att bara komma hem sådär och ge en parfym till mig, nej det hör inte till vardagen. Jag visste att han skulle köpa en parfym till lillbrorsan eftersom jag hade varit klantig och haft sönder hans flaska :-)


Men varför ger han då en Lacoste - Hot Play till mig?  Ja motiveringen lyder följande:


"För att du har arbetat bra både i skolan och med körkortet"

Fan vad schysst farsan! 

Av David Schaffer - 16 april 2008 20:29

Jag bokade uppkörning idag hos vägverket och om jag kör bra, (vilket jag hoppas verkligen att jag gör) så har jag körkortet innan April månad är slut, det skulle bli den bästa "en för tidig" födelsedagspresent till mig :-D


Jag ska köra upp i Sollentuna. 

Av David Schaffer - 15 april 2008 22:35

I Svenska B ska vi ha muntligt föredrag på torsdag och sedan nästa tisdag.

Jag kommer att redovisa om min tid i USA, vilket denna gång kommer gå bra. Jag hatar när man måste redovisa inför helklass om något man inte är expert på. Jag är glad över att man fick välja ämne själv =)

Av David Schaffer - 15 april 2008 17:34

Bästa hiphop låten just nu i mina öron,


Bone Thugs & Harmony - Young Thugs. 

Presentation

Omröstning

Vilka blogg ska jag börja använda mest?
 Blogg.se
 Bloggagratis.se

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19 20
21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ðαvίδ΄s βlσgg; - τнε ωοгΙδ iп му εуεs med Blogkeen
Följ Ðαvίδ΄s βlσgg; - τнε ωοгΙδ iп му εуεs med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se