Alla inlägg under april 2008

Av David Schaffer - 6 april 2008 02:56

När jag insåg att min buss inte gick från busshållplatsen bestämde jag mig för att gå hem. Promenaden skulle ta c:a en kvart så det var inga problem.

Temperaturen var perfekt ute, inte för kallt inte för varmt, utan den där friska perfekta kylan. Under min promenad började jag tänka på alla möjliga saker, bland annat: Sigtunas nattliv, Producera trance och min provträning med Solna Vikings.


Sigtuna är Sveriges äldsta stad. Nattlivet är så katastrofalt att man själv får offra sitt hus för att lite skoj, annars kan man sätta sig ner på småkrogarna på stan... Det är så dött så det inte är sant, visst klockan är 01.00 på en lördag natt, men vafan? Det känns verkligen att man bor ute på vischan!

När jag gick hem där i den mörka natten lyssnade jag bara på nattens egna ljud. Jag kände mig som Will Smith i "I am legend". 


Mina tankar gick till musiken, om jag hade varit en bra trance producent nu, som kunde sina musikinstrument, så skulle jag ha skapat en chilltrance låt med ett namn som antagligen skulle bli "the endless walk" eller "one step after another", men det är bara drömmar.


På tal om drömmar så har jag alltid att få drömt om att få spela basketmatcher i ett Solna Vikings basketlinne, i Vasalundshallen. På måndag är det första steget mot detta mål. Jag hoppas coachen blir nöjd med det han ser av mig. Nu känner mig extra motiverad nu när jag får stöd av er grabbar (Elias, Oskar och Simran) ett stort tack direkt från hjärtat till er! <3Nattens låt: ATB - Long way home. (varning för trance) 

ANNONS
Av David Schaffer - 4 april 2008 17:25

Äntligen fredag och helgen står på tur, i helgen händer det inte så mycket... 

Jag ska spela min sista match med herrlaget imorgon, synd att säsongen gick snabbt förbi. Resten av helgen ska jag försöka hjärntvätta mig själv med alla körkorts frågor, jag skriver ju teori på måndag kl 15.15. 

ANNONS
Av David Schaffer - 4 april 2008 00:42

Jag blev precis klar med Näringslära - uppsatsen. Hoppas den blir omtyckt av läraren :)

Imorgon är det dubbeltimma i historia som gäller. Vi får kanske tillbaka proven som vi skrev i tisdags eller? Kan han vara så snabb? Aja får se imorgon, nu är det sovdags! 

Av David Schaffer - 4 april 2008 00:38

På vägen hem från basketträningen diskuterade vi vilka priser som skulle vara på avslutningen som sakta men säkert närmar sig. Jag föreslog att vi skulle ha som vi hade för 2-3 år sedan. "MVP, Träningsflitigaste och störst framsteg"

Sen gick det överstyr, helt klart!

Vi började rabbla upp massor av priser: Bästa spelare/sämsta spelare, bästa skytt sämsta skytt och bland alla 1000 tals priser som jag skulle kunna skriva upp här, så kom kvällens sjukaste idé "årets psykfall"  Haha =D

Jag skrattar inombords när jag ser meningen, det är ju helt självklart att farsans humor är i en särklass för sig. 

Av David Schaffer - 2 april 2008 23:48

Jag kommer ihåg när jag fick låna Metal Gear Solid, den första versionen av en kompis i 6:an.

Jag kommer ihåg att jag bara ville hem och testa spelet direkt.

När jag väl kom hem startade jag mitt Playstation 2 och satte in skivan. "Kom igen, snabba på" var flera ord som ekade i skallen på mig. Jag ville spela detta spel så gärna. Jag föll för MGS direkt, vilka minnen man har från nätterna då man satt uppe och lirade non-stop. Jag funderar nog på att fortsätta där jag stannade. Jag ska nog köpa MGS3 - "Snake Eater", det testade jag på hemma hos en kompis i Montana, det var riktigt bra spel, jag saknar det! 

Av David Schaffer - 2 april 2008 21:39

Idag har jag kännt mig ovanligt trött, somnade på bussen till skolan och var ganska nära på att somna på bussen hem i eftermiddags. Jag som lovade mig själv att aldrig mer somna på en buss efter det att jag bussen åkte förbi min hållplats förra hösten (2007) Det har gått bra... framtills idag då.


Jag har suttit hela kvällen och skrivit om en uppsats om GI-metoden som jag snart är klar med.


Jag besökte en sida som jag inte har varit inne på säkert över ett halvår, "www.tranceland.org" för att läsa de senaste recensionerna inom trancevärlden. Jag hade turen att hitta en ny främmande producent som jag gillar. Han går under namnet "Solar Fields" och gör trance låtar såklart =) Av David Schaffer - 1 april 2008 23:53

Idag hade jag utvecklingssamtal i skolan. Eftersom jag är 18 behöver jag inte ha med någon förälder. Man blir betraktad som en vuxen nu, ja iallafall en ung-vuxen man.


Under utvecklingssamtalet får jag beröm av båda mina lärare för min positiva inställning och attityd. Dom tycker det är roligt att ha mig i just sin klass. Detta gör att min egna motivation till studier och skolan mycket bättre, det blir roligare på något sätt...

Nu måste jag sova, ville bara skryta lite med vad lärarna tycker om mig. Konstigt nog har jag inte MVG?

Av David Schaffer - 1 april 2008 22:31

Klipp från Clerks 2, en av de roligaste i filmen! 

Presentation

Omröstning

Vilka blogg ska jag börja använda mest?
 Blogg.se
 Bloggagratis.se

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19 20
21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ðαvίδ΄s βlσgg; - τнε ωοгΙδ iп му εуεs med Blogkeen
Följ Ðαvίδ΄s βlσgg; - τнε ωοгΙδ iп му εуεs med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se