Alla inlägg under maj 2008

Av David Schaffer - 19 maj 2008 00:04

Idag fick jag reda på att min käre far är en av de trogna läsarna i månaden, inte konstigt att jag kommer upp i c:a 800 läsare i månanden?


Kul att du läser i min blogg, här får du följa mitt liv i skrift och sedan försöka tolka hur jag tacklar livets alla hinder.

Tack för komplimangen att jag skriver så bra, det värmer och ger mig mer motivation att skriva, just nu har jag skrivit om nästan allt och alla...


Morgondagens schema ser ut som följande: 


10.10-12.00: Skola.

13:30 - ?: Grundkurs inför sommarjobbet på Arlanda i sommar! =D

20.00 - 22.00: Den näst sista basketträningen denna säsong. 


Sen är det hem och softa :)


ANNONS
Av David Schaffer - 18 maj 2008 14:38

Jag hade haft lägre förväntningar på Kung Carl i Märsta, men nu är dom borta.

Sällskapet jag var med i tyckte att musiken var sådär, men jag rockade loss utan problem =) 


Skönt att det ligger i Märsta också, "nära och bra" :DT

ANNONS
Av David Schaffer - 18 maj 2008 14:23

Jag har faktiskt fått äran att träffa denna Point Guard under EM i Globen 2003.

Jag stod nere i "Golden Gate" i Globen med min far samt Jan Enjebo (dåvarande förbundskapten för Svenska Landslaget) när det franska landslaget kom ut på planen (via golden gate där jag stod) Jag har sätt honom med egna ögon, men fick tyvärr någon bra chans att skriva autograf.


En annan NBA spelare som jag fick autograf ifrån var serben Peja Stojaković, i en hiss någonstans inne i globen. 

Jag kunde ha fått basketlegenden Larry Bird, han satt mitt emot mig, på andra sidan plan. Min far stod nästan brevid honom och jag som förgäves försökte få ögonkontakt med farsan och signalera att han skulle ta autograf av Mr. Fågel, men förgäves =(Jag vet, låten är gammal, men jag hörde den för första gången i Torsdags... 
Av David Schaffer - 17 maj 2008 00:46

Det är konstigt, när man planerar att man ska ta det lugnt hemma blir det alltid en nice krogrunda eller att man går ner på stan och träffar någon som man känner där som senare leder till att man hänger med i deras väg och tillslut sliras det till :)


Fan mackan, 10 år har vi varit nära vänner, hoppas vi håller kontaken i minst 10 år till. I love you man!

Av David Schaffer - 15 maj 2008 18:11

Som när stjärnorna förenas och himmelen stannar och man gräver ner sig i minnen och tankar.


Jag var fast i en dvala, som magiskt varje dag drog mig neråt för varje gång jag tagit ett andetag.
Som när stjärnorna förenas och himmelen stannar och man gräver ner sig i minnen och tankar. Jag kunde hata, inte vilja finnas kvar. Jag kunde bryta ihop för minsta lilla sak.

Jag var en sån som tänkte för mycket på livets mening och vad vännerna tyckte
men kämpade på genom kärlek och bråk och tog ett steg i taget, för jag strävade mot ett mål.
Om livet var en sång, skulle jag sjunga hela tiden, bara flumma genom livet
Och jag och du, vi skulle kunna alla melodier.

Men det var annorlunda förr...


Men nu när jag vaknar så öppnar jag ögonen, försöker kompromissa så alla drömmar är överens
sanningen kanske är att jag blivit en tvivlare, men faktum är att livet går vidare!


Jag klättrade uppåt, sakta men säkert och har nu lärt mig att uppskatta världen.Jag försöker säga saker som är värda att berätta från egen erfarenhet, har lärt mig en läxa. Ta vara på kärleken och stunden som vi delar, lev dag för dag, gör det inte komplicerat.


Jag kunde förneka, blunda för det hela men livet är bara dessa sekunder som passerar
. Men nu när jag vaknar så öppnar jag ögonen, försöker kompromissa så alla drömmar är överens.
Jag har sett mörkret, vandrat i dödens dal och allt på grund av att mina tankar fick övertag.
Så nästa gång du ser mig, släng upp en hand. Bara le för mig och jag känner mig varm, säger du mitt namn så blickar vi åt samma håll, vi kan vandra långt, bara börja på en annan sång.


En sanningens ord, var glad åt de du har. Låt ditt hjärta leda vägen för varje steg du tar.Lär dig följa din känsla, lär dig följa ditt hjärta. Se det goda i allt, och inte döma nån människa. Om livet var en sång. Skulle jag sjunga hela tiden, bara flumma genom livet.
Och jag och du, vi skulle kunna alla melodier.


Men det var annorlunda förr...


Och jag känner att jag är den jag alltid velat va, sitter inte längre och väntar på nästa nederlag.
Jag blickar mot toppen fast jag nått ända hit, det är dags nu för sagan har fått en rubrik.
Som när stjärnorna förenas och himmelen stannar och man gräver ner sig i minnen och tankar.


Men nu vet jag att mina minnen är glädjerika så jag höjer min röst och låter världen skina.
Nu är jag han som jag drömde om en dag, han som jag var innan jag glömde mitt jag.


Jag har hittat tillbaks, har hårda minnen kvar, men nu tänker jag hålla lågan brinnandes ett tag.
Jag andas min luft med eller utan dig, stannar en stund för att avnjuta det.


Har världen framför mina fötter så jag tar ett steg, sen tar jag fler, som gör mig glad, jag ler.
Har varit där, har sett döden i ögonen, har varit kär i sånna som körde över en.


Men det är slut på gamla visor, vänder bladet.
Nytt kapital, ett nytt liv, en bättre dag...


Det var annorlunda förr...


Av David Schaffer - 14 maj 2008 22:38

Denna låt påminner mig mycket om hur jag var förut, när jag såg världen med mina små osäkra ögon. Jag har letat efter en låt som kan förklara hur mitt liv har varit dessa 18 år, men nu kan jag sluta leta, RMK har hjälpt mig att hitta det jag söker. En låt som visade vem jag var och vem jag är idag....


Fan nu blir jag ledsen inombords ='(


Av David Schaffer - 14 maj 2008 17:10

Det kommer bli att skriva en bok. En bok som handlar om en ungdomens tid i gymnasiet som kommer vara ur en tonårings ögon. Jag ska inte avslöja för mycket nu, men det kommer bli väldigt intressant att skriva denna bok.


Jag träffade min gamla klasskompis Joakim som jag träffade på Märsta Station i eftermiddags, det var  från honom jag fick ideén. Han skrev själv en bok om fantasy på 150 sidor. Han sa att jag kommer att få offra sport och påsklovet för projektarbetet, kul? Vi får väl se :) 

Det känns jättebra nu iallafall när man har en lite att gå på, så att när projektarbetet börjar i jul någongång så kan man bara köra igång, så slipper man tänka ihjäl sig. Det sägs att just den första meningen kommer vara den svåraste att skriva, sen kommer allt rulla på.  


Nu måste jag bara börja planera vad som kommer hända i boken, vilka händelser och sådant, detta kommer bli intressant som sagt! :) 

Av David Schaffer - 14 maj 2008 13:18

Jag har antligen kommit över hans senaste album. (1 månad efter att han släppte albumet) Efter att ha pluggat på bussresan till Märsta Station, fick jag chansen att lyssna på hans senaste trance toner, dock har jag bara lyssnat på två av hans låtar "Going Wrong" och "In and out of love".


Jag kan varmt rekomendera dessa två låtar om du nu gillar ElektroniskDansMusik (EDM) Dessa två låtar är perfekt för partyt en fredagkväll.

Presentation

Omröstning

Vilka blogg ska jag börja använda mest?
 Blogg.se
 Bloggagratis.se

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ðαvίδ΄s βlσgg; - τнε ωοгΙδ iп му εуεs med Blogkeen
Följ Ðαvίδ΄s βlσgg; - τнε ωοгΙδ iп му εуεs med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se