Alla inlägg under maj 2008

Av David Schaffer - 8 maj 2008 20:21

Denna låt ligger nog på toppen av alla rocklåtar som jag lyssnar på.

"Everything Changes" musikvideo utspelar sig som ni ser vid en high school. Jag tyckte låten passade bra in på mitt utbytesstudent liv. Själva låtnamnet får en att tänka till lite också "Everything Changes" - det stämmer ju, allt är inte desamma hela tiden. Man börjar skolan, man slutar skolan och tar studenten, börjar jobba, slutar jobba och går i pension och till sist dör.


"Everything Changes" touch me deeply. Denna sång spelades också på Reed Point High School graduation. MINNEN. <3  

ANNONS
Av David Schaffer - 8 maj 2008 20:17

Nästa låt av Staind som jag föll direkt för var "So Far Away"

Det var när jag sökte på "It's been awhile" på youtube.com då jag hittade "So Far Away", jag gav låten en chans (jag är ganska kräsen när det gäller musik) men låten uppfyllde alla mina hårda krav. Denna låt blev också spelad mycket när man började längta hem till Sverige. 

ANNONS
Av David Schaffer - 8 maj 2008 20:11

Denna låt hörde jag redan någon gång när jag gick på högstadiet, det var på den tiden man lyssnade på NRJ, "It's been awhile" spelades tillsammans mycket flitigt med Nickleback "How you remind me".


När jag hörde den på en lektion i Montana, USA kom minnena tillbaka.

-"Den här känner jag igen." - tänkte jag men kunde inte riktigt placera låten.

När jag frågade vilken artist och namn låten hade svarade min kompis "Its Staind and their song "Its been Awhile" Jag skötte stereon resten av dagen, det blev inte så mycket att göra förut att trycka på *repeat*

Det blev mycket klagomål att det var samma låt som spelades hela tiden resten av dagen... (Jag var oskyldig)

Av David Schaffer - 8 maj 2008 20:02

Staind - rockbandet som jag hörde för första gången under mitt utbytessår i USA.

Låtarna "It's been awhile", "So Far Away", "Outside" och "Everything Changes" har en speciell plats i mitt hjärta. Aaron Lewis, sångaren i bandet har en så otroligt bra känsla i sina låtar.  

Varje sång har en speciellt minne från USA. Varje gång jag saknar polarna där borta över Atlanten, är det bara dra igång en av Staind låtarna och tänka tillbaka på tiden där borta.... 

Av David Schaffer - 7 maj 2008 18:00

Att kugga sin första uppkörning känns förjävligt, tro mig. Jag vet hur det känns. Jag visste att jag tog en chans, en chans för att slippa 10 st extra lektioner som kostar c:a 7.000 SEK. Men när jag väl har körkortet kommer jag vara glad över att jag tog de här extra körkortslektionerna.


Av David Schaffer - 6 maj 2008 23:35

Jag vet inte vad jag har börjat göra, men jag har sovit alldeles för mycket de senaste 2 dagarna. Det känns att det börjar bli en vana =S

Jag har vaknat nu precis efter att ha kommit hem från skolan och sovit från klockan 15.00


Vad ska jag göra för att hitta tillbaka till den gamla dygnsrythmen? För detta börjar göra mig lite orolig. 

Av David Schaffer - 5 maj 2008 20:56

Tåget mot Stockholm central med laget och packning avgick från Märsta Station kl 07:35. Väl på tågen var vi alla lite trötta efter en väldigt sömnlös natt innan. Alla började packa sina väskor omkring midnatt hörde jag senare på tåget. 

Inne på Stockholm C gick vi till Bussterminalen där vi hoppade på bussen som senare avgick mot slutdestinationen Göteborg, på bussen tillbringade vi 7 timmar tillsammans, fyfan vad kul det var. Ett exempel som jag kan berätta om är när Shariar frågar "Vart e solen yao?" - när bussen åker in i en tunnel i c:a 2 minuter. HAHA! 


Resan mot Göteborg gick bra, vi fick platserna längst bak som tur var, annars hade jag inte pallat. 

Väl i Göteborg går vi till samlingspunkten, Scanidic Hotel där våran coach jobbade för tillfället, vi lämnade våra väskor och gick ut och käkade lunch/middag. 

Vi kom till skolan och klassrummet där vi skulle sova klockan 21.00, då var alla en aning slut. Det kändes som vi hade gått hela Göteborg runt för att hitta rätt skola.


Vi spelade 4 matcher, motståndarna var Bankaryd, Borlänge, Högsbo och Järfälla.


Vi förlorade alla matcher tyvärr, vi gick till B-slutspel där vi mötte Järfälla i åttondels finalen där vi förlorar med 5 poäng(?)

Jag tyckte festivalen var grymt rolig, jag vill dit nästa år igen!Göteborg Basketfestival 2008 soundtrack:


Av David Schaffer - 5 maj 2008 02:09

Nu har jag varit hemma i någon timme, men jag orkar inte skriva allt jag har upplevt de 4 dagarna under basketfestivalen i Göteborg just nu. Skriver en sammanfattning imorgon, be ready!Presentation

Omröstning

Vilka blogg ska jag börja använda mest?
 Blogg.se
 Bloggagratis.se

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ðαvίδ΄s βlσgg; - τнε ωοгΙδ iп му εуεs med Blogkeen
Följ Ðαvίδ΄s βlσgg; - τнε ωοгΙδ iп му εуεs med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se