Direktlänk till inlägg 28 juni 2008

Nybörjartur att få lasta på Kronprinsen av Saudiarabiens flygplan?

Av David Schaffer - 28 juni 2008 20:20

Efter att ha varit vid Terminal 5 för att få ut en ny bagde begav jag mig till LSG. Det var min andra dag på jobbet och jag är fortfarande lite orutinerad och vet inte så ofta vad jag ska göra.

När jag kom till säkerhetskontrollen fick jag höra av en av min arbetskollega att det var stressigt nu eftersom  Saudiarabiens kronprins Abdullah bin Abdulaziz al-Saud skulle få sitt plan servad med mat och dryck samt annan service. 


Jag bad en tyst bön att jag skulle inte schabbla nu när det verkligen gällde.

När jag går fram till förmannen på jobbet och frågar vad dom vi ha hjälp med så säger dom att jag ska följa med en kille som heter Joel, som gör samma jobb som jag fast han har varit med i ett halvår. Så jag fick vara hans svans idag.


Lasse, som chaffören hette, jag och Joel fick jobbet att catera Kronprinsens plan, och jälvar vilken flygplan han hade.

Det hela tog c:a 1 timme och 30 minuter eftersom personalen ombord på Kronprinsens flygplan är misstänksamma vad vi kommer med för mat, det kan jag dock förstå :) Kronprinsen måste ju ha en liten hotbild emot sig, han är ju världens 4:e rikaste man.


När jag kommer tillbaka till "Kajen" får jag reda på att vi fick dricks på 150.000 SEK!


Vilken härlig dag detta har varit! Timmarna bara flyger förbi och man jobbar med härliga personer, tyvärr finns det lite för lite tjejer... 


Nästa vecka ser schemat ut följande: 

Måndag till Onsdag: 07.00-18.00 *ZzZ* 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av David Schaffer - 12 december 2008 23:50

Jag gör en kort bloggagratis-comeback här. Jag bloggar just nu på den andra bloggen för fullt - davidschaffer.blogg.se och när jag tittade tillbaka på denna blogg så ser jag att de finns folk som läser den! 24 till 25 personer per dag läser fortfaran...

Av David Schaffer - 25 oktober 2008 02:10

www.davidschaffer.blogg.se   - Inom en snar framtid kommer denna blogg tas bort (www.ds.bloggagratis.se alltså) Framtida bloggen ligget på blogg.se somsagt.   /David ...

Av David Schaffer - 23 oktober 2008 09:26

Hjälp mig med mitt val. Rösta i "omröstningen" så jag kan bestämma vilken blogg jag ska använda och vilken jag ska ta bort....

Av David Schaffer - 21 oktober 2008 23:48

Innan höstlovet drar igång spelar mitt basketlag (Sigtuna BBK) en viktig match mot storklubben Solna Vikings, helgen därefter mot Uppsala. Vi möter bägge lagen 2 gånger. Nu har vi verkligen chansen att visa vad vi går för, vi slåss ur underläge i bäg...

Av David Schaffer - 20 oktober 2008 23:45

Här föddes min blogg - här ska den också dö.

Presentation

Omröstning

Vilka blogg ska jag börja använda mest?
 Blogg.se
 Bloggagratis.se

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ðαvίδ΄s βlσgg; - τнε ωοгΙδ iп му εуεs med Blogkeen
Följ Ðαvίδ΄s βlσgg; - τнε ωοгΙδ iп му εуεs med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se