Alla inlägg under juni 2008

Av David Schaffer - 9 juni 2008 22:45

Imorgon kl 10. lyfter planet till Split, Kroatien. Därifrån tar jag en taxi till Brela där jag kommer stanna i 2 veckor (tills den 24/6) När jag kommer hem väntar körskola samt sommarjobb. 

Om jag kommer över någon dator nere i Kroatien kommer en sammanfattning om hur semestern har varit till då.


// David

ANNONS
Av David Schaffer - 9 juni 2008 22:20

Det var verkligen skillnad på den här matchen mellan Holland - Italien jämfört mot Rumänien - Frankrike, det kände vi nog allihopa som följer EM...

Att Holland  vinner över de världsledande fotbollsnationen Italien i gruppspelet är roligt att se. Den stora frågan är nu, hur långt kommer Holland att gå i EM 2008? 

ANNONS
Av David Schaffer - 8 juni 2008 13:38

Att nu titta tillbaka på de här 36 timmarna med Yoe efter att ha fått c:a 7 timmars sömn kan jag verkligen säga att jag har haft mycket skratt och mycket krångel m.m


Vi var inne på Viper igår inne i Stockholm, och redan innan vi skulle gå in så började problemen...


Yoe glömde sin plånbok i bilen.. och hans farsa var redan på väg till gröna lund för att hämta upp hans lillasyster, så vi fick vänta i 30 minuter.

Sen gjorde vi entré på Viper och jälvar vad stelt det var i början, Yoe slog på stort direkt med en bira. Sen när väl stämningen blev bra tog vi kontrollen över dansgolvet med en galen engelsman som jag inte kommer ihåg namnet på, han gjorde "the english trance dance" som jag inte tänker förklara, du förstår när du ser den.


Lite senare på kvällen öppnades dansgolvet nere på undervåningen och där spelades mycker R&B.

Yoes klassiska dansstil är verkligen något jag ler åt när jag tänker på den.

"Be cool, feel the rythm" kan jag kalla den och jälvar vad du dansar den bra, typiskt Yoe! :D


Efter ett tag börjar Yoe bli mer och mer gladare och vildare, han säger sina tankar helt öppet utan att tänka sig för. Riktigt kul att se Yoe's "partysida"

Vi träffade Thomas från Vallentuna och resten av hans kompisar... Vilken lirare den där Thomas var, riktigt sköning! Men han kunde aldrig hålla käften efter det jag hade sagt att jag skulle utbilda mig till Polis. Haha, vilket pack! :)


Vi hänger med dom till McDonalds för lite fyllekäk och säger sedan hejdå

Thomas och beger oss iväg i natten mot parken, planen var att sätta sig på bergen vid Essinge leden och se soluppgången enligt Yoe. 

Men det blev tyvärr åska och Yoe tog till katastrofplanen "100kr-taxi-till-karlbergstation" När vi väl kommer fram dit går vi in och börjar surfa på internet. Det första tåget gick 04:30, men vi hade fel som vanligt.... det gick 05:30, så vi satt på Karlbergsstation på morgonen och hade hur kul som helst! Det var dock lite drygt måste jag erkänna....


Vid halv 6 komme äntligen tåget, vi somnar i Ulriksdal och tror att vi kommer vakna i Upplands Väsby utan problem. Men när jag är det första som vaknar av oss och hör "Nästa Rosersberg, Rosersberg" i högtalarna, skrattar jag först sådär lite psykfalls aktigt, väcker sedan Yoe som är nästan helt död av tröttheten.


Vi åker till Märsta och vänder, vi kommer fram till Upplands Väsby och får vänta 10 minuter på hans buss, sista biten gick vi på 10 minuter och kommer hem kl 7 till hans hus och går och lägger oss.  (När jag lyssnar på Youtube klippet så kommer massa sjuka bilder upp på the dance maniac "Yoe" :D )

Av David Schaffer - 5 juni 2008 18:50

Dj Tiësto's senaste In Search For Sunrise 7 - Asia släpp den 10 juni.


Här har ni tracklistan:


Disc 1.

01. Banyan Tree - Feel The Sun Rise

2. Andy Duguid featuring Leah - Wasted

3. King Unique - Yohkoh (King Unique Original Mix)

4. Motorcitysoul - Space Katzle (Jerome Sydenham Remix)

5. Three Drives - Feel The Rhythm (Ton TB Dub Mix)

6. Rachael Starr - To Forever (Moonbeam Remix)

7. Jerry Ropero feat Cozi - The Storm (Inpetto Remix)

8. Kamui - Get Lifted
9. Cary Brothers - Ride (Tiësto Remix)

10. Airbase featuring Floria Ambra - Denial
11. Dokmai - Reason To Believe
12. Cressida - 6AM (Kyau & Albert Remix)

13. Allure featuring Christian Burns - Power Of You.

14. Clouded Leopard - Hua-Hin

Disc 2:

1. Steve Forte Rio featuring JES - Blossom (Lounge Mix)

2. Zoo Brazil - Crossroads

3. Beltek - Kenta

4. Sied van Riel - Rush
5. Tiësto - Driving To Heaven (Mat Zo Remix)
6. Carl B. - Just A Thought
7. Kimito Lopez - Melkweg
8. JPL - Whenever I May Find Her (Joni Remix)
9. Estiva vs. Marninx - Casa Grande
10. Existone - Wounded Soul
11. André Visior & Kay Stone – Something For Your Mind (Guiseppe Ottaviani Remix)

12. Hensha - The Curtain
13. DJ Eremit - Tanz Der Seele (YOMC Remix)
14. Manilla Rising - Beyond The Stars


Denna skiva kommer bli prioritet nummer 1 när jag kommer hem från min 2 veckors långa semester i Kroatien!

Av David Schaffer - 5 juni 2008 16:21

"Upliftingtrance" som det kallas för är en av de vackraste trancestilarna, Jag älskar den stilen!

När jag surfade omkring lite på www.tranceland.org så kunde man ladda ner deras "Trancelande Theme song" och det var ingen mindre än Johan Kivi med sin låt "Clouds" en låt som jag lyssnade på för över 2 år sedan, vilka minnen, vilken låt! Man vill bara vrida upp volymen till max! 


Jag hittade en remix på Johan Kivi - Cloud. Den är gjort av "Kaveh Azizi" en artist som är fortfarande okänd för mig, men remixen var grym!

Av David Schaffer - 5 juni 2008 16:02

Idag är det första dagen på sommarlovet, nu känns 18 Augusti väldigt långt bort! Jag har en känsla att denna sommar som blir mitt sista sommarlov kommer gå väldigt snbbt! Skön på ett vis, ju närmare studenten jag kommer desto gladare blir jag! :)

Men dagen startade väl inte sådär jättebra, fick min sovmorgon till 10.30, genom att min morfar skriker genom det öppna fönstret: "David är du vaken?" En trött David svarar "Mm" 

Det visade sig senare att han hade tagit med sig ner gräsklipparen så att jag skulle klippa gräset i våran trädgård, den förbannade trädgården är ju värre än Amazonas regnskogar, allt växar så snabbt! 


På tal om studenten så var jag på studentmottagning hos Linus, faan vad kul vi hade! Kul att träffa Linus brorsa Sebbe, som är nästan precis likadan som Linus själv, haha =) Champagnen och ölen försvann allt eftersom och Linus lyckades spilla ner sin Kavaj mer än en gång. "Äh det är lugn man tar bara studenten 1 gång!" Tack för att jag fick komma! Men jälvar vad ont det gjorde när du brände mig med din cigg! 

Linus, du och Sebbe är varmt välkommen till min mottagning om exakt 365 dagar! :D


Ikväll ryktas det om grillfest i Norrviken, jag hoppas det blir nice. 

Jag förstår inte varför jag hoppas på att det ska bli nice? Det är ju SOMMAR! livet leker yao! - GREAT SUCCESS!Av David Schaffer - 2 juni 2008 18:37

När sommardagarna kommer då vill bara bort från allt som heter skola, man har ingen lust att sitta inne och plugga när det är fint väder ute. Inte jag iallafall.

Nu när sommarlovet snart börjar (10/6 för min del) bär det av direkt till Kroatien i två veckor. Jag har redan då tänkt att börja med min sommarträning. Jag hoppas att min motivation till basketen kommer tillbaka då, om jag känner mig rätt så brukar motivationen komma tillbaka i Augusti någongång.


"Stickan" som årets sommarfys tränare heter kommer köra suicide övningar med oss har jag en känsla av, som kommer enligt rykten starta på onsdag med ett "beep-test"

Nu ska jag ta mig i kragen och själv göra mig mentalt redo i skallen genom att själv springa i spåret med farsan som sällskap.


Önska mig lycka till,


/David

Presentation

Omröstning

Vilka blogg ska jag börja använda mest?
 Blogg.se
 Bloggagratis.se

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ðαvίδ΄s βlσgg; - τнε ωοгΙδ iп му εуεs med Blogkeen
Följ Ðαvίδ΄s βlσgg; - τнε ωοгΙδ iп му εуεs med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se