Alla inlägg under juni 2008

Av David Schaffer - 2 juni 2008 00:05

Tänk att få uppleva samma saker som Dj Tiësto. Nu i sommarnatten sitter jag och lyssnar på hans "-Cary Brothers - Ride (Tiësto Remix) och fyfan vad den är bra... gitarrsången, vilket sound! 

Jag vill bli som Dj Tiësto, men om han lyckades så kan väl jag också lyckas, det är bara en jälva lång väg att gå ;) 


Denna låt blir ju självklart soundtracket för Kroatien den 10/6! 


Av David Schaffer - 1 juni 2008 20:35

Det är första gången på senare tid jag har tältat på hemmaplan. (SigtunaSkog)

Sällskapet för denna tältnatt var Joel "Yoe". Lika kul att se att han tycker att Sigtuna är vackert varje gång.

Dagen började med att Yoe anlände till Sigtuna. Vi gick ner till Sigtuna stad och köpte allt som vi senare skulle behöva mitt ute i skogen.


Vi kom ut ur ICA med 4 kassar av så mycket onödigt skit som man kunde tänka sig, inte konstigt att man blev frågad -"Ska ni ha fest ikväll". Mitt svar blev "skogsfest för två personer". Killen som frågade blev tyst, han trodde väl att jag var av den annorlunda sorten.  

Som sagt hade vi 4 kassar att bära på totalt, Jag hade en känsla att det skulle bli ganska mycket att bära så jag hade tagit med min ryggsäck, där vi stoppade först ner 2 kassar, men senare blev det alla fyra i en och samma ryggsäck (2 st inne i ryggsäcken och 2 st hängande utanför..." 


Vi krigade oss hem till mitt hus, sen var det bara att traska ner till Sigtuna Stad igen för middag som vi tog på Sigtuna grillen. Väl hemma igen så gick vi upp till min morfar där vi fick låna tältet. Vi gjorde hela tältet klart så slapp vi göra det inne i skogen under mörker sedan. När tältet var klart satte vi kurs mot skogen, rakt in utan kompass!

Efter en 30-40 minuter hittade vi en plats där det inte några myror, Yoe's svaghet. Där slog vi upp tältet och lät det vara tills vi skulle komma tillbaka igen inatt. 


Väl hemma i mitt hus igen tittade vi på Chief Inspector Cloussau/Rosa Pantern. Jag kan aldrig få för mycket av den mannen.

När klockan var omkring 00.00-00.30 så begav vi oss tillbaka till skogen, under mörkret hade vi tur att vi hittade tältet.


Vi la oss och bara njöt av tystnaden, sen började Yoe komma igång.

Han började ringa runt till alla möjliga personer, nästan inga svarade förutom Markus I. :-D 

Sen gick vi över att spela in nya mobilsvar-meddelanden, och jag tror jag inte har skrattat så mycket när Yoe drar igång sin "gangsta"rapp med mig som beatboxer... HAHAHA! :-D 

Nästa helg är det tältning på borta plan, Brunnby Vik samt besök på Viper Room inne i stan. Kommer bli lika roligt tror jag!


/David 





Presentation

Omröstning

Vilka blogg ska jag börja använda mest?
 Blogg.se
 Bloggagratis.se

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards