Direktlänk till inlägg 17 juli 2008

STHLM, Nalles positiva feedback och Oskars gnäll.

Av David Schaffer - 17 juli 2008 21:25

Idag var jag och den destruktive Johan inne i stan och irra omkring.

Efter en seg start från Sigtuna kom vi äntligen fram till Medborgarplatsen med regnet som bara vräkte ner över oss.


Den store destruktives citat när det regnade som mest : - "Det här är ingen fara, det är bara lite regn" - "Aa jo, tjena" säger jag som bara har piké tröja på mig. Väl framm i affären Sneakers'n'Stuff, frågar jag om de har några basketskor i storlek 15 (49,5 i svensk storlek). Hon tar fram ett par svartröda Reebok skor som jag blir kära i direkt.


Vi drog och käkade på Max och sedan bar det av till träningen i Ekillahallen, där ingen mindre än "Nalle" ger bra kritik till denna blogg. (Ni som inte känner honom är han en ganska rolig snubbe, använder mycket sarkasm i sin så humor.)


Jag hoppas att ni förstår hur denna skapning är, om ni inte gör det måste du träffa han i verkligheten då han är i sin egna trygga omgivning för att uppnå maximal personlighet. Jag hoppas att få åka i hans båt någon gång, det är en sådan sak som jag måste kryssa för i mitt "INNAN-JAG-DÖR" lapp. Det lät på honom ton i rösten att det var ett mål att uppnå.


Det var kul att komma tillbaka till hallen igen efter lite upphåll från träningen.. det var det verkligen tills du Oskar kom in.

Faktiskt, allt går bra (även om Johan som alltid gnäller på mig) tills du hamnade i samma lag som mig.


Jag vet att du vill få mig mer aggressivare, men vafan jag har spelat basket i 5-6 år nu och jag kan bara inte ändra mitt beteende på en träning?

Du ska få veta att du var nära på att få en smäll idag, men jag lyckades hålla mig själv i djupt aggressiva känslor i styr, annars hade det gjort ont och jag vill inte att mina kompisar ska lida i onödan.


Jag vet inte om det är så bra att komma till ditt gamla lag bara för att gnälla på folk? Du såg ju på Gregge idag? Han bara drog hem och när detta händer både mot mig själv och mot mina lagkompisar tappar jag motivation till basketen... som du redan vet har jag motivations problem så varför sänka den ännu mer?


// David
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av David Schaffer - 12 december 2008 23:50

Jag gör en kort bloggagratis-comeback här. Jag bloggar just nu på den andra bloggen för fullt - davidschaffer.blogg.se och när jag tittade tillbaka på denna blogg så ser jag att de finns folk som läser den! 24 till 25 personer per dag läser fortfaran...

Av David Schaffer - 25 oktober 2008 02:10

www.davidschaffer.blogg.se   - Inom en snar framtid kommer denna blogg tas bort (www.ds.bloggagratis.se alltså) Framtida bloggen ligget på blogg.se somsagt.   /David ...

Av David Schaffer - 23 oktober 2008 09:26

Hjälp mig med mitt val. Rösta i "omröstningen" så jag kan bestämma vilken blogg jag ska använda och vilken jag ska ta bort....

Av David Schaffer - 21 oktober 2008 23:48

Innan höstlovet drar igång spelar mitt basketlag (Sigtuna BBK) en viktig match mot storklubben Solna Vikings, helgen därefter mot Uppsala. Vi möter bägge lagen 2 gånger. Nu har vi verkligen chansen att visa vad vi går för, vi slåss ur underläge i bäg...

Av David Schaffer - 20 oktober 2008 23:45

Här föddes min blogg - här ska den också dö.

Presentation

Omröstning

Vilka blogg ska jag börja använda mest?
 Blogg.se
 Bloggagratis.se

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5
6
7
8
9
10 11 12
13
14 15 16 17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ðαvίδ΄s βlσgg; - τнε ωοгΙδ iп му εуεs med Blogkeen
Följ Ðαvίδ΄s βlσgg; - τнε ωοгΙδ iп му εуεs med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se