Alla inlägg under juli 2008

Av David Schaffer - 17 juli 2008 21:25

Idag var jag och den destruktive Johan inne i stan och irra omkring.

Efter en seg start från Sigtuna kom vi äntligen fram till Medborgarplatsen med regnet som bara vräkte ner över oss.


Den store destruktives citat när det regnade som mest : - "Det här är ingen fara, det är bara lite regn" - "Aa jo, tjena" säger jag som bara har piké tröja på mig. Väl framm i affären Sneakers'n'Stuff, frågar jag om de har några basketskor i storlek 15 (49,5 i svensk storlek). Hon tar fram ett par svartröda Reebok skor som jag blir kära i direkt.


Vi drog och käkade på Max och sedan bar det av till träningen i Ekillahallen, där ingen mindre än "Nalle" ger bra kritik till denna blogg. (Ni som inte känner honom är han en ganska rolig snubbe, använder mycket sarkasm i sin så humor.)


Jag hoppas att ni förstår hur denna skapning är, om ni inte gör det måste du träffa han i verkligheten då han är i sin egna trygga omgivning för att uppnå maximal personlighet. Jag hoppas att få åka i hans båt någon gång, det är en sådan sak som jag måste kryssa för i mitt "INNAN-JAG-DÖR" lapp. Det lät på honom ton i rösten att det var ett mål att uppnå.


Det var kul att komma tillbaka till hallen igen efter lite upphåll från träningen.. det var det verkligen tills du Oskar kom in.

Faktiskt, allt går bra (även om Johan som alltid gnäller på mig) tills du hamnade i samma lag som mig.


Jag vet att du vill få mig mer aggressivare, men vafan jag har spelat basket i 5-6 år nu och jag kan bara inte ändra mitt beteende på en träning?

Du ska få veta att du var nära på att få en smäll idag, men jag lyckades hålla mig själv i djupt aggressiva känslor i styr, annars hade det gjort ont och jag vill inte att mina kompisar ska lida i onödan.


Jag vet inte om det är så bra att komma till ditt gamla lag bara för att gnälla på folk? Du såg ju på Gregge idag? Han bara drog hem och när detta händer både mot mig själv och mot mina lagkompisar tappar jag motivation till basketen... som du redan vet har jag motivations problem så varför sänka den ännu mer?


// David
ANNONS
Av David Schaffer - 16 juli 2008 17:37

Idag begav jag mig in till Solna Centrum med familjen. Medans farsan fixade sina saker gick jag och brorsan för att köpa kläder och COD 4 :)

ANNONS
Av David Schaffer - 15 juli 2008 21:25

Idag så gick jag till Sjudargårdsbadet med Jessica som sällskap och för henne var det hennes första dopp i sommar. Jag tackar och bockar för sällskapet Jessica, det var kul att få umgås med dig.


Ikväll vid middagen kom farsan med förslaget att vi kanske åker till Florida under höstlovet. Jag hoppas verkligen att det blir bra, jag saknar USA.

Jag ska kontakt med min gamla basketcoach från Montana, Mr. Rowe som där nu, vore verkligen skitkul att träffa honom igen!


Imorgon är det jobb från 7-11 vilket jag behöver efter att ha jobbat 13 timmar i sträck...


På torsdag ska jag åka in till stan och köpa nya basketskor. Jag tror det blir ett par svarta "Lebron James" för c:a 700:- Sedan ska jag väl köpa några skjortor och lite annat trevligt...


På Fredag blir det kryssning till Åbo, kameran ska med! :)Av David Schaffer - 14 juli 2008 21:26

Ja, idag blev det lite övertid. Jag beräknade att få gå hem kl 18.00 men så blev det inte.

Sista flygplanet som vi skulle lasta av och lasta på blev försenat till 17.55, så jag fick jobba över till 20.00


Då hade jag jobbat sedan 07.00 Nu sitter jag hemma och känner att tröttheten sakta kryper fram... men konstigt nog känns det som man kan jobba 3 timmar till när det är dags att komma hem. Vad beror det på? Positiv arbetsenergi? Pengar? 


Dagens låt:

Av David Schaffer - 12 juli 2008 16:29

När sommaren kommer så blir alla folk glada och fester blir av nästan varje dag känns det som.


Nu vill alla också köpa nya sommarkläder och sommarparfymer... 


I parfym finns det olika slags noter:


Toppnoten ger doften som man känner först. Den är oftast lätt med citrustoner och friska toner. Efter ca 20 minuter har den försvunnit och lämnat plats för hjärtnoten.

Hjärtnoten känner man efter ungefär 15-20 minuter. Den är kärnan och personligheten i doften och innehåller oftast örter, kryddor och blommor.

Basnoten håller kvar doften på huden och bestämmer hur länge den sitter kvar. De vanligaste basnoterna är sandelträ, amber, mysk och cederträ.


Jag har själv köpt 3 st sommarparfymer, som jag kan varmt rekommendera:


Lacoste Hotplay


Toppnot: svartpeppar, muskot och yuzu, en asiatisk citrusfrukt
Hjärtnot: murgröneblad, papyrusrot och fresia
Basnot: guajakträ, mysk och sipoträ


Hot Play från Lacoste lanserades 2007 och är sommardoften för 2007. Den är en eldig och förförande doft, inspirerad av sommarens heta soluppgång. Doften är passionerad och glödande med toner av svartpeppar, citrus, murgröna och trä.


Jag personligen tycker att Lacoste Hotplay är en väldigt sommrig parfym att ha på sig. Den funkar både under dagen och vid alla fester. En parfym som funkar i alla lägen helt enkelt. En favorit.


Calvin Klein - Be

 
Doftnoter: bergamott, mandarin, enbär, mint, magnolia, persika, kryddor, amber, sandelträ och tonkaböna 


cK - Be från Calvin Klein lanserades 1996 och är en unisex doft, som är fylligare och mer orientalisk än cK One. Den doftar gott av bergamott, sandelträ och amber.


"Be" köpte jag nere på Kanarieöarna  efter att ha stått och funderat över om jag ska köpa "One" eller "Be". "Be's" speciella doft vann överlägset över "One's" mer renliga doft. Den är lite tyngre än Lacoste doften, så den passar perfekt på dansgolvet, men endå bland folk en vanlig dag.


Carolina Herrera - Chic for men:


Toppnot: bergamott, vattenmelon, citron, melon, kardemumma och timjan

Härtnot: kanel och honung
Basnot: cederträ, sandelträ, tonkaböna, kakao och amber


Chic for men från Carolina Herrera lanserades 2004 och är en frisk, träig doft med lite krydda. Den blandar fruktighet och orientaliska toner till en spontan, maskulin doft.


Denna parfym är det senaste köpet och fungerar perfekt på dansgolvet har jag märkt, men endå bland folk. Precis när jag hade köpt den så hade jag haft på mig den i c:a 5-10 minuter frågar en tjej vad det är för parfym jag har för parfym på mig, jag visar stolt upp min flaska... :)


Så det var en fullträff direkt,


Lycka till med alla parfymer där ute och jag hoppas ni hittar en som ni gillar!


// David 


Av David Schaffer - 11 juli 2008 20:03

Inom en snar framtid kommer jag blogga om mina 3 parfymer, be ready!


Men nu ska jag festa, Calvin Klein - BE hoppas jag gör sitt jobb ikväll,


Trevlig kväll,


//David 

Presentation

Omröstning

Vilka blogg ska jag börja använda mest?
 Blogg.se
 Bloggagratis.se

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5
6
7
8
9
10 11 12
13
14 15 16 17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ðαvίδ΄s βlσgg; - τнε ωοгΙδ iп му εуεs med Blogkeen
Följ Ðαvίδ΄s βlσgg; - τнε ωοгΙδ iп му εуεs med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se