Alla inlägg under juli 2008

Av David Schaffer - 8 juli 2008 23:19

Dagens träning sög verkligen och det är just detta som får mig att tappa min motivation.

Vafan gör man där egentligen när det går som det gör?


Jag vill spela med med mitt lag och inte andra snorungar, konstigt nog när vi ska mixa lag kommer jag alltid i det sämsta och får bära den tunga bördan själv oftast med någon annan i samma lag. 2 spelare bra spelare ska alltså spela oftast spela mot 3 eller 4 andra bra spelare vilken alltid resulterar i förlust och hur kul är det att jämt förlora?


Men what the hell, jag kände idag att jag måste köpa nya basketskor, men motivationen är som sagt dålig. Jag har en känsla dock att jag endå kommer vara på planen i augusti då säsongen börjar med nya skor och ny motivation.


Men just nu suger sporten över allt annat.


Dagens låt:


Fragma - Toca Me (Deadmau5 2007 Mix)

ANNONS
Av David Schaffer - 5 juli 2008 13:11

Nu har jag äntligen köpt det, ikväll kommer det bli gametime for sure! :D

ANNONS
Av David Schaffer - 5 juli 2008 13:07

Att börja jobba kl 04:00 var tydligen för tidigt för min egen del.

Jag jobbade som sagt ensam idag och det började väldigt bra tills sista flighten som skulle till Chicago.


Då var det väldigt många catering vagnar som skulle på lastbilen och jag som självklart ska klanta till det när det är som stressigast. Jag välter en vagn som har 2 juice lådor på sig, lådorna innehåller minst 3 liter var och jag tappar dom i marken och får se ett grått lastbilsgolv färgas till orange/gult och få en gratis dusch på köpet. 

Great success, verkligen!


Av David Schaffer - 4 juli 2008 09:55

Idag är det USA's nationaldag och jag ska för första gången fira det i mitt liv @ Trohas hus :)  It's gonna be nice! :)


Imorgon är det jobb från klockan 04-10 som gäller  :D älskar jobbet, då ska jag jobba självständigt! :D 

Av David Schaffer - 3 juli 2008 22:29

Idag var det första gången sen fredag att jag kunde åka direkt ut till LSG och slippa gå av vid terminal 5. Otroligt skönt, och mycket sparsamt med tid.


Idag var det också min sista dag som lärling på jobbet, imorgon är jag ledig och sedan på lördag morgon (klockan 04-10) jobbar jag själv med chaffören. Det kommer bli intressant hur jag klarar det, ser fram emot detta.

Imorgon är jag somsagt ledig och ska försöka boka en "sista minuten" uppkörningstid i Sollentuna och jag hoppas verkligen att jag får en tid, samt körkortet!


Nu väntar sängen, godnatt!


//


David 

Av David Schaffer - 1 juli 2008 22:26

Jag tycker mitt XBOX 360 behöver en liten uppgradering, speciellt när det gäller spelen.


Jag har funderar på att köpa GTA IV, som har fått väldigt bra kritik.

De få youtube filmer som jag har sätt från spelet verkar ju visa nästan ett perfekt spel.


Vad tycker ni själva?:Av David Schaffer - 1 juli 2008 18:24

Att vakna klockan 04:00 och veta att SL kommer strejka. Vilket gör att jag får ringa till chefen och säga att det är strejk.

Imorgon jobbar jag från 09.00 - 16:30, sen på lördag och söndag jobbar jag från klockan 04:00 - 11.00 ( Problemet är dock att jag inte vet hur jag ska ta mig till Arlanda :(( )


Saker löser sig alltid, på något sätt... 


I think I am starting to enjoy progressive house.

Presentation

Omröstning

Vilka blogg ska jag börja använda mest?
 Blogg.se
 Bloggagratis.se

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5
6
7
8
9
10 11 12
13
14 15 16 17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ðαvίδ΄s βlσgg; - τнε ωοгΙδ iп му εуεs med Blogkeen
Följ Ðαvίδ΄s βlσgg; - τнε ωοгΙδ iп му εуεs med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se