Direktlänk till inlägg 10 augusti 2008

En sammanfattning av tiden på LSG.

Av David Schaffer - 10 augusti 2008 00:36

-"Fan hur kommer detta gå"?

Det var min första tanke när jag som nybörjare klev i LSG's värld, alla catering vagnar och skåp allt så exakt likadant ut.
Tack vare Patrik så lärde jag mig mycket på bara 2 dagar, om det inte hade varit för honom hade jag varit en av dom mindre omtycka medåkarna på LSG. (Ingen nämd ingen glömd)

Jag vet inte vem det var som blev min första chafför, men mycket hjälp fick jag iallafall. Favoriterna är ju helt klart: Göran, Jocke, Molin, Janne, Lasse och Hannes (som jag tyvärr aldrig fick åka med)
Jag blev förvånad ibörjan av att alla andra på planet man jobbade med hälsade på en, man var lixom som en stor familj som alla ville göra planet i ordning så snabbt som möjligt.

Och när jag säger "i ordning planet så snabbt som möjligt" ska jag inte glömma bort dom 2 misstagen som jag gjorde under min tid på LSG. (förutom att slå i huvudet i flygplanet)

Det första var att jag skulle göra lasta lastbilen vi skulle ut med till SAS planet som skulle till USA. Jag drar på en lång vagn med 2 juice boxar på och skjuter vagnen mot de andra vagnarna som står placerade längs med den högra sidan av väggen.
Halvvägs fram ser jag hur vagnen välter... *PANG* och minst 7 liter Juice färgar det gråa lastbilsgolvet till gult. Det var många svordomar under c:a 2 minuter.

Andra misstaget som jag gjorde var när vi skulle riva en vanlig SAS maskin. Jag och Jocke som min chafför hette under den dagen körde ut vagnarna på lastbilen. Jag går efter Jocke med 3-4 vagnar och kör på hans hälsena vilket var mindre bra. Jag fick inge stryk iallafall.

LSG lastare är som en stor familj, alla känner alla lite-granna och man skämtar gärna om saker, ibland vulgära, ibland fullkomligt idiotiska (det finns nästan bara killar i personalen!)

Med blandade känslor lämnar jag LSG som sommarjobbare, glad över att få slippa gå upp kl 05:00 på vardagar och komma hem helt död kl 18:00, ledsen över att lämna alla kollegor.

Nu hoppas jag att jag blir timanställd (om jag inte redan är det?) och jobba ihop lite $$$ dagar/helger då jag har tid. Detta är ett jobb som jag inte kommer släppa under tiden som student.

Tack för den härliga tiden på LSG, grabbar. Jag kommer sakna er,

//David

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av David Schaffer - 12 december 2008 23:50

Jag gör en kort bloggagratis-comeback här. Jag bloggar just nu på den andra bloggen för fullt - davidschaffer.blogg.se och när jag tittade tillbaka på denna blogg så ser jag att de finns folk som läser den! 24 till 25 personer per dag läser fortfaran...

Av David Schaffer - 25 oktober 2008 02:10

www.davidschaffer.blogg.se   - Inom en snar framtid kommer denna blogg tas bort (www.ds.bloggagratis.se alltså) Framtida bloggen ligget på blogg.se somsagt.   /David ...

Av David Schaffer - 23 oktober 2008 09:26

Hjälp mig med mitt val. Rösta i "omröstningen" så jag kan bestämma vilken blogg jag ska använda och vilken jag ska ta bort....

Av David Schaffer - 21 oktober 2008 23:48

Innan höstlovet drar igång spelar mitt basketlag (Sigtuna BBK) en viktig match mot storklubben Solna Vikings, helgen därefter mot Uppsala. Vi möter bägge lagen 2 gånger. Nu har vi verkligen chansen att visa vad vi går för, vi slåss ur underläge i bäg...

Av David Schaffer - 20 oktober 2008 23:45

Här föddes min blogg - här ska den också dö.

Presentation

Omröstning

Vilka blogg ska jag börja använda mest?
 Blogg.se
 Bloggagratis.se

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18 19 20
21
22 23 24
25 26 27
28
29
30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ðαvίδ΄s βlσgg; - τнε ωοгΙδ iп му εуεs med Blogkeen
Följ Ðαvίδ΄s βlσgg; - τнε ωοгΙδ iп му εуεs med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se