Direktlänk till inlägg 23 augusti 2008

Tankar om Basketsäsongen 08-09.

Av David Schaffer - 23 augusti 2008 20:35

2 röster har röstat på min omröstning, en röst ville läsa mer om basketkarriären. Den andra rösten vill läsa om min musiksmak som kommer i nästa inlägg...

------------------------------------------------------------------------------------------------

Detta inlägg blir om basketkarriären och hur nästa säsong kommer att se ut:


På måndag börjar utomhus samt inomhus träningarna i Valsta... Målet med utomhusträningen är att alla spelare ska klara 5km på under 30 minuter. Sedan går vi över till inomhusträningen. Våran första match kommer vara någongång i September/Oktober. Vi kommer spela 12 matcher (vilket är lite mindre än gamla matchscheman)

I år kommer U20 laget som jag spelar i att ha gemensam träning med U18 laget p.g.a för lite folk i U20 laget, vi kommer också träna med Herr-laget också. 


Jag hoppas att vi med ett års erfarenhet på nacken av U20 serien kan få än bättre placering i tabellen än vad vi fick i slutet av förra säsongen. 

Jag hoppas också att min motivation kan hålla i sig längre än att börja försvinna när sommarvärmen börjar komma, jag vet inte riktigt hur jag ska tackla det problemet ännu. Om det är någon motivation-coach som läser detta blogginlägg, skriv en kommentar!


Micke, Gregge, Gusten och Guan är väl de rookies som kommer spela med oss iår, Jag som lagkapten ska ta dom under mina "vingar" och visa vägen.


Jag hoppas att jag själv, Linus och Dogge ska få ett bättre sammarbete inne i "mitten". 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av David Schaffer - 12 december 2008 23:50

Jag gör en kort bloggagratis-comeback här. Jag bloggar just nu på den andra bloggen för fullt - davidschaffer.blogg.se och när jag tittade tillbaka på denna blogg så ser jag att de finns folk som läser den! 24 till 25 personer per dag läser fortfaran...

Av David Schaffer - 25 oktober 2008 02:10

www.davidschaffer.blogg.se   - Inom en snar framtid kommer denna blogg tas bort (www.ds.bloggagratis.se alltså) Framtida bloggen ligget på blogg.se somsagt.   /David ...

Av David Schaffer - 23 oktober 2008 09:26

Hjälp mig med mitt val. Rösta i "omröstningen" så jag kan bestämma vilken blogg jag ska använda och vilken jag ska ta bort....

Av David Schaffer - 21 oktober 2008 23:48

Innan höstlovet drar igång spelar mitt basketlag (Sigtuna BBK) en viktig match mot storklubben Solna Vikings, helgen därefter mot Uppsala. Vi möter bägge lagen 2 gånger. Nu har vi verkligen chansen att visa vad vi går för, vi slåss ur underläge i bäg...

Av David Schaffer - 20 oktober 2008 23:45

Här föddes min blogg - här ska den också dö.

Presentation

Omröstning

Vilka blogg ska jag börja använda mest?
 Blogg.se
 Bloggagratis.se

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18 19 20
21
22 23 24
25 26 27
28
29
30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ðαvίδ΄s βlσgg; - τнε ωοгΙδ iп му εуεs med Blogkeen
Följ Ðαvίδ΄s βlσgg; - τнε ωοгΙδ iп му εуεs med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se