Direktlänk till inlägg 16 september 2008

Tisdag - hur den började, blev och slutade.

Av David Schaffer - 16 september 2008 22:36

Att vakna upp och veta att idag ska jag bara jobba på med mitt projektarbete var huvuduppgiften den här dagen... tills jag åkte till Linus, då jag hälpte han med att skaffa jobb. Han gick först till arbetesförmedlingen för att babbla en massa med någon dam. Sen försökte jag testa lyckan att fixa samma jobb som jag har - nämligen att jobba i Valsta Sim & Sporthall och det gick bra, Linus fick anställning han med.


Klockan 20:00 blåste basketcoachen i pipan och det var samling i mitt cirkeln.

Träningen bestod av skott träning samt hur man spelar mot olika typer av zone - försvar.


Jag lyckades under denna träning med bra passningsspel, hyfsat skott (jag har haft berg-o-dal bana med skotten under en tid nu.) Jag lyckades också med att få bra straffkastprocent från "linjen", Vinna över Johan i "Linedrills" (förmodligen första och sista gången) samt får en blödande läpp av brorsan.


Vad ska man mer säga - det var helt enkelt en underbar dag :)


Im up and running tomorrow!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av David Schaffer - 12 december 2008 23:50

Jag gör en kort bloggagratis-comeback här. Jag bloggar just nu på den andra bloggen för fullt - davidschaffer.blogg.se och när jag tittade tillbaka på denna blogg så ser jag att de finns folk som läser den! 24 till 25 personer per dag läser fortfaran...

Av David Schaffer - 25 oktober 2008 02:10

www.davidschaffer.blogg.se   - Inom en snar framtid kommer denna blogg tas bort (www.ds.bloggagratis.se alltså) Framtida bloggen ligget på blogg.se somsagt.   /David ...

Av David Schaffer - 23 oktober 2008 09:26

Hjälp mig med mitt val. Rösta i "omröstningen" så jag kan bestämma vilken blogg jag ska använda och vilken jag ska ta bort....

Av David Schaffer - 21 oktober 2008 23:48

Innan höstlovet drar igång spelar mitt basketlag (Sigtuna BBK) en viktig match mot storklubben Solna Vikings, helgen därefter mot Uppsala. Vi möter bägge lagen 2 gånger. Nu har vi verkligen chansen att visa vad vi går för, vi slåss ur underläge i bäg...

Av David Schaffer - 20 oktober 2008 23:45

Här föddes min blogg - här ska den också dö.

Presentation

Omröstning

Vilka blogg ska jag börja använda mest?
 Blogg.se
 Bloggagratis.se

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ðαvίδ΄s βlσgg; - τнε ωοгΙδ iп му εуεs med Blogkeen
Följ Ðαvίδ΄s βlσgg; - τнε ωοгΙδ iп му εуεs med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se