Direktlänk till inlägg 23 september 2008

Efter regn kommer solsken.

Av David Schaffer - 23 september 2008 22:52

Jag hade min deppar måndag igår kändes det som, nu har den försvunnit som tur är. Jag orkar inte lägga energi på att deppa så jag försöker undvika det så mycket som möjligt....vem vill deppa egentligen?


Jag började fundera på att hoppa av Engelska C, men jag tror jag börjar få kontroll över mina tankar nu, det är ju bra att ha på pappret med avgångsbetygen den femte juni, så varför inte bita ihop och njuta av de sista 250 dagar kvar i den "underbara gymnasietiden som vi aldrig mer kommer att få uppleva"? 
ANNONS
 
Ingen bild

yoyo

23 september 2008 23:37

haha du skrev din kommentar exakt då jag loggade in. En missbrukare har flyttat in i Brunnby VIk han bodde här 2001 men blev prtad, han bor i en husvagn vid grustaget ja visade dig inna USA. Du vet de här stora stenhögarna, där bor han i sin gamla husvagn. Han e psykfall.

Aprpåa problemen, ja de sker verkligen dagligen, de e alltid ngt strul Men jag gillar det faktiskt. Alltså ngt som går emot än men som man inte kanske alltid reder ut men ofta.

Btw ska du få se nåra galna bilder sen. Helt sjuka på Regeringshuset eller Riksdagen de där Tre Kronor huet

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av David Schaffer - 12 december 2008 23:50

Jag gör en kort bloggagratis-comeback här. Jag bloggar just nu på den andra bloggen för fullt - davidschaffer.blogg.se och när jag tittade tillbaka på denna blogg så ser jag att de finns folk som läser den! 24 till 25 personer per dag läser fortfaran...

Av David Schaffer - 25 oktober 2008 02:10

www.davidschaffer.blogg.se   - Inom en snar framtid kommer denna blogg tas bort (www.ds.bloggagratis.se alltså) Framtida bloggen ligget på blogg.se somsagt.   /David ...

Av David Schaffer - 23 oktober 2008 09:26

Hjälp mig med mitt val. Rösta i "omröstningen" så jag kan bestämma vilken blogg jag ska använda och vilken jag ska ta bort....

Av David Schaffer - 21 oktober 2008 23:48

Innan höstlovet drar igång spelar mitt basketlag (Sigtuna BBK) en viktig match mot storklubben Solna Vikings, helgen därefter mot Uppsala. Vi möter bägge lagen 2 gånger. Nu har vi verkligen chansen att visa vad vi går för, vi slåss ur underläge i bäg...

Av David Schaffer - 20 oktober 2008 23:45

Här föddes min blogg - här ska den också dö.

Presentation

Omröstning

Vilka blogg ska jag börja använda mest?
 Blogg.se
 Bloggagratis.se

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ðαvίδ΄s βlσgg; - τнε ωοгΙδ iп му εуεs med Blogkeen
Följ Ðαvίδ΄s βlσgg; - τнε ωοгΙδ iп му εуεs med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se