Direktlänk till inlägg 25 september 2008

Idag blev jag stoppad av Polisen!

Av David Schaffer - 25 september 2008 23:19

Jag kör iväg från Hällsbo med Johan, Micke och Jordan med mig, kommer ut på huvudleden som leder mig bort mot Märsta. Efter c:a 10 minuter kommer vi till Josefina-skolan. Framför mig har jag en BMW. När jag har kommit fram till där man kan svänga in till Rävsta och Sågverket. DÅ plötsligt ser jag en polisman komma ut i vägen, han vinkar in mig och en polisman närmar sig...


"Jälvar, där rök det 3 veckor gamla körkortet. Körkortet som jag har kämpat för i ett år att få i handen. Johan varför ska du alltid hetsa mig till många saker, du kan förfan aldrig ta det lugnt. Vad ska jag säga till farsan? Hur kommer han reagera? 


Ja, det var många tankar som for igenom huvudet på några sekunder.


Som tur var det bara en rutinkontroll med alkoblås. Jag kunde utan problem åka vidare, jag lyckades få in även en smörning i detta spända läge.

-"Jag ska också söka till Polis" - Polismannen svarar med ett skratt; -"Ja det gör du rätt i".


Jag åkte vidare och tränade min basket.... nu sitter jag här och har en yttligare en erfarenhet av min bilkörning, vad kan tänkas hända imorgon? 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av David Schaffer - 12 december 2008 23:50

Jag gör en kort bloggagratis-comeback här. Jag bloggar just nu på den andra bloggen för fullt - davidschaffer.blogg.se och när jag tittade tillbaka på denna blogg så ser jag att de finns folk som läser den! 24 till 25 personer per dag läser fortfaran...

Av David Schaffer - 25 oktober 2008 02:10

www.davidschaffer.blogg.se   - Inom en snar framtid kommer denna blogg tas bort (www.ds.bloggagratis.se alltså) Framtida bloggen ligget på blogg.se somsagt.   /David ...

Av David Schaffer - 23 oktober 2008 09:26

Hjälp mig med mitt val. Rösta i "omröstningen" så jag kan bestämma vilken blogg jag ska använda och vilken jag ska ta bort....

Av David Schaffer - 21 oktober 2008 23:48

Innan höstlovet drar igång spelar mitt basketlag (Sigtuna BBK) en viktig match mot storklubben Solna Vikings, helgen därefter mot Uppsala. Vi möter bägge lagen 2 gånger. Nu har vi verkligen chansen att visa vad vi går för, vi slåss ur underläge i bäg...

Av David Schaffer - 20 oktober 2008 23:45

Här föddes min blogg - här ska den också dö.

Presentation

Omröstning

Vilka blogg ska jag börja använda mest?
 Blogg.se
 Bloggagratis.se

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ðαvίδ΄s βlσgg; - τнε ωοгΙδ iп му εуεs med Blogkeen
Följ Ðαvίδ΄s βlσgg; - τнε ωοгΙδ iп му εуεs med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se