Alla inlägg under september 2008

Av David Schaffer - 26 september 2008 14:18

Idag hade jag bara Samhällskunsap, efter det åkte jag och tankade och sitter nu hemma och bloggar.


Vi fick det fetaste häftet om Arbetsmiljökunskap med oss hem. Det ska vara genomläst och besvarat tills på Tisdag. Jag ska väl börja med det i helgen tillsammans med mina 2 böcker jag måste läsa ut. Förövrigt i helgen spelar jag 2 matcher, de första för säsongerna. Båda matcherna mot Blackeberg.


Ikväll ska jag nog ta det lugnt och titta på film, kommer nog övertala Micke att kolla SAW-filmerna med mig, han bangar nog inte...

ANNONS
Av David Schaffer - 25 september 2008 23:19

Jag kör iväg från Hällsbo med Johan, Micke och Jordan med mig, kommer ut på huvudleden som leder mig bort mot Märsta. Efter c:a 10 minuter kommer vi till Josefina-skolan. Framför mig har jag en BMW. När jag har kommit fram till där man kan svänga in till Rävsta och Sågverket. DÅ plötsligt ser jag en polisman komma ut i vägen, han vinkar in mig och en polisman närmar sig...


"Jälvar, där rök det 3 veckor gamla körkortet. Körkortet som jag har kämpat för i ett år att få i handen. Johan varför ska du alltid hetsa mig till många saker, du kan förfan aldrig ta det lugnt. Vad ska jag säga till farsan? Hur kommer han reagera? 


Ja, det var många tankar som for igenom huvudet på några sekunder.


Som tur var det bara en rutinkontroll med alkoblås. Jag kunde utan problem åka vidare, jag lyckades få in även en smörning i detta spända läge.

-"Jag ska också söka till Polis" - Polismannen svarar med ett skratt; -"Ja det gör du rätt i".


Jag åkte vidare och tränade min basket.... nu sitter jag här och har en yttligare en erfarenhet av min bilkörning, vad kan tänkas hända imorgon?ANNONS
Av David Schaffer - 24 september 2008 18:18

Jag har hittat yttligare än låt från Indianerna... Denna gång är det en vacker flöjt som spelas av Night Owl - "Natt Ugglan". Visst är det en vacker låt?

Av David Schaffer - 24 september 2008 18:03

Jag kom till jobbet och märkte direkt att det var en stressig atmostfär än vanligare. Vi hade fått nyheten att en 50 årig pappa hade blivit brutalt mördad i sitt hem i en liten stan i Sverige och att hans 18 åriga son var försvunnen spårlöst.

Jag tog kontakt med den 18-åriga pojkens fotbolls tränare, som började berätta att 18 åringen var en mycket trevlig person. Han var tillsammans med tränarens dotter också.

Tränaren började märka att dottern Miranda inte ville gå över till 18 åringen då 18 åringens pappa var hemma. 18 åringens pappa hade sagt hel del elaka och kränkande saker till Miranda. Tränaren sa också att han tyckte att det hade sätt ut som att 18 åringen hade slagits innan han kom till träningen.

Jag ringde senare upp till 18 åringens bror. Han verkar inte särskilt förvånad att detta har hänt och han tror att det är 18 åringen som är skyldig. Han påpekar också att 18 åringen lider av ADHD och var ofta respektlös i hemmet, han har även svårt att sitta still.

Anonyma tips hörde av sig till mig, ett av tipsen sade att 18 åringen var i en korvkiosk i Västerås men lämnade platsen snabbt.

18 åringen överlämnade sig senare till Polisen självmant, han hade gömt sig hos sin mormor innan överlämnandet.


Detta var den fakta jag fick fram tillsammans med min nyhetsgrupp som bestod bl.a  av: Jennie (som var nyhetsredaktör). Linda, Patricia, Emelie, Sara S, Sofia, Jakob och Dajana.


När vi sedan var klara med all fakta så gick vi över till våran nästa uppgift: Att sända live i webb TV! 


Jag fick jobbet som producent dvs. jag skötte allt som ni såg på TV t.e.x när nyhetsankrets namn kommer upp i bild osv. Detta är lite svårt att förklara men jag hoppas ni förstår, jag hade iallafall en toppendag på Aftonbladet och jag tror det inte gick nöd på klassen heller! =)

Av David Schaffer - 23 september 2008 22:52

Jag hade min deppar måndag igår kändes det som, nu har den försvunnit som tur är. Jag orkar inte lägga energi på att deppa så jag försöker undvika det så mycket som möjligt....vem vill deppa egentligen?


Jag började fundera på att hoppa av Engelska C, men jag tror jag börjar få kontroll över mina tankar nu, det är ju bra att ha på pappret med avgångsbetygen den femte juni, så varför inte bita ihop och njuta av de sista 250 dagar kvar i den "underbara gymnasietiden som vi aldrig mer kommer att få uppleva"?Av David Schaffer - 22 september 2008 15:51

Just nu har jag verkligen ingen motivation till Engelska C, men jag hoppas att det kommer gå över snart. Jag läser det dock bara en gång i veckan som tur är. Motivationen kommer tillbaka, men när vet jag inte.


Jag pratade med SYV idag, hon berättade att jag redan hade "tillräckligt med poäng" men varför det var bra att jag läste Eng. C är för att det är ett plus i kanten. 

Av David Schaffer - 21 september 2008 19:45

Jag vaknade redan kl. 04:30 och var klarvaken, men kunde senare somna om. Vaknade senare kl. 10:30 och gick upp och åt en amerikansk frukost.

Softade fram och tillbaka i hemmet till kl. 14:00 och somnade när jag skulle fortsätta läsa min engelska bok. Vaknade igen kl 17:30 för att åka iväg och kolla på lillbrorsans match mot KFUM Central som tyvärr blev inställd.


Imorgon har jag bara en lektion, Engelska C.

Presentation

Omröstning

Vilka blogg ska jag börja använda mest?
 Blogg.se
 Bloggagratis.se

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ðαvίδ΄s βlσgg; - τнε ωοгΙδ iп му εуεs med Blogkeen
Följ Ðαvίδ΄s βlσgg; - τнε ωοгΙδ iп му εуεs med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se