Direktlänk till inlägg 5 oktober 2008

A Rainy Afternoon.

Av David Schaffer - 5 oktober 2008 21:50

Idag har det regnat i princip hela dagen. Idag var det också min sista dag ensam i huset, familjen kom på eftermiddagen så jag passade på att städa hela undervåningen innan dem var hemma.


Klockan 16.30 var det samling på Märsta station för att senare bege sig till Brommahallen för att spela match mot Blackeberg igen. Denna gång förlorade vi igen, fast med mera poäng.


Personligen lyckades jag bl.a med att sätta en 3 poängare i den nästan omöjligt svåra korgen och stuka/trampa snett med foten. Det är första gången jag gör det. När jag precis hade gjort det kändes det som att min säsong var färdig spelad, det gjorde ont - riktigt ont.  Det var bara på med is-påsen och snacka skit med Raffe som inte kunde spela idag tyvärr.


Så nu sitter jag här framför datorn och funderar om man ska lägga sig och läsa klart sin engelska bok som ska vara klar tills på onsdag.


Imorgon är det skola med Svenska och Engelska C, sen är jag klar för dagen. Det blir ingen träning imorgon eftersom farsan fyller år och vi kommer gå ut och äta samt gå på "Stand Up Comedy" vilket blir mycket trevligt! 


Mer skrivet av mig imorgon,


Over 'n out.


/David


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av David Schaffer - 12 december 2008 23:50

Jag gör en kort bloggagratis-comeback här. Jag bloggar just nu på den andra bloggen för fullt - davidschaffer.blogg.se och när jag tittade tillbaka på denna blogg så ser jag att de finns folk som läser den! 24 till 25 personer per dag läser fortfaran...

Av David Schaffer - 25 oktober 2008 02:10

www.davidschaffer.blogg.se   - Inom en snar framtid kommer denna blogg tas bort (www.ds.bloggagratis.se alltså) Framtida bloggen ligget på blogg.se somsagt.   /David ...

Av David Schaffer - 23 oktober 2008 09:26

Hjälp mig med mitt val. Rösta i "omröstningen" så jag kan bestämma vilken blogg jag ska använda och vilken jag ska ta bort....

Av David Schaffer - 21 oktober 2008 23:48

Innan höstlovet drar igång spelar mitt basketlag (Sigtuna BBK) en viktig match mot storklubben Solna Vikings, helgen därefter mot Uppsala. Vi möter bägge lagen 2 gånger. Nu har vi verkligen chansen att visa vad vi går för, vi slåss ur underläge i bäg...

Av David Schaffer - 20 oktober 2008 23:45

Här föddes min blogg - här ska den också dö.

Presentation

Omröstning

Vilka blogg ska jag börja använda mest?
 Blogg.se
 Bloggagratis.se

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4 5
6 7 8
9
10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ðαvίδ΄s βlσgg; - τнε ωοгΙδ iп му εуεs med Blogkeen
Följ Ðαvίδ΄s βlσgg; - τнε ωοгΙδ iп му εуεs med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se