Direktlänk till inlägg 12 oktober 2008

Gårdagens festande.

Av David Schaffer - 12 oktober 2008 23:26

Igår var det öppet hus hemma hos Emma, där hängde jag ett bra tag - träffade gamla basketkompisar som jag inte har snackat med på 2-3 år. Vid 21-tiden ringde Mackan och frågade vad jag höll på med. Det komiska var att vi var nästan vägg i vägg med varandra. Mackan var på lokalfest några hus bort och jag var hemma hos Emma.


Jag bad Mackan komma över, han drog en kenyan rusch över till stället där jag var och vi snackade lite. Det slutade med att jag tackade för mig och hängde på mackan. Vi drog vidare hem till Filip där det blev Rockband lirande i en och en halv timme. 


Jag kände ungefär mer en hälften där. Frida, Filip, Danne och Trygged osv. Nya kontakter blev "Sälen" och Emelie..


När det var dags att rulla hemmåt upptäckte jag till min fasa att jag inte hade med mig nycklarna så det blev ett panik telefonsamtal till Mackan och fråga om jag kunde få sova hos honom... och snäll som han är fick jag det.

Vi tog det lugnt med South Park och somnade snabbt i nyktert tillstånd.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av David Schaffer - 12 december 2008 23:50

Jag gör en kort bloggagratis-comeback här. Jag bloggar just nu på den andra bloggen för fullt - davidschaffer.blogg.se och när jag tittade tillbaka på denna blogg så ser jag att de finns folk som läser den! 24 till 25 personer per dag läser fortfaran...

Av David Schaffer - 25 oktober 2008 02:10

www.davidschaffer.blogg.se   - Inom en snar framtid kommer denna blogg tas bort (www.ds.bloggagratis.se alltså) Framtida bloggen ligget på blogg.se somsagt.   /David ...

Av David Schaffer - 23 oktober 2008 09:26

Hjälp mig med mitt val. Rösta i "omröstningen" så jag kan bestämma vilken blogg jag ska använda och vilken jag ska ta bort....

Av David Schaffer - 21 oktober 2008 23:48

Innan höstlovet drar igång spelar mitt basketlag (Sigtuna BBK) en viktig match mot storklubben Solna Vikings, helgen därefter mot Uppsala. Vi möter bägge lagen 2 gånger. Nu har vi verkligen chansen att visa vad vi går för, vi slåss ur underläge i bäg...

Av David Schaffer - 20 oktober 2008 23:45

Här föddes min blogg - här ska den också dö.

Presentation

Omröstning

Vilka blogg ska jag börja använda mest?
 Blogg.se
 Bloggagratis.se

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4 5
6 7 8
9
10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ðαvίδ΄s βlσgg; - τнε ωοгΙδ iп му εуεs med Blogkeen
Följ Ðαvίδ΄s βlσgg; - τнε ωοгΙδ iп му εуεs med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se