Direktlänk till inlägg 13 oktober 2008

Dagen som kunde ha slutat med smärta (igen)

Av David Schaffer - 13 oktober 2008 22:32

Idag var det Måndag, vilket betyder för mig - Svenska B och Engelska C.

När väckarklockan ringde imorse kändes det som en evighet innan man kom upp ur sängen. Segheten efter bortamatchen mot Söder's White Stars satt verkligen i imorse.


Väl i skolan så hade vi förhör i Svenska B och i Engelska C så fick jag skriva en book review om boken "On The Road" vilket var ganska enkelt när jag väl kom igång. Nu är det bara att börja på min nya bok som jag måste läsa, "Touching The Void" av Joe Simpson. Boken handlar om bergsbestigare som bestiger Mount Everest... Jag hoppas den blir lite mer intressan än "On The Road".


Efter skolan begav jag hemmåt för att ta en riktig manlig powernap på 2 timmar. Jag vaknar av att morsan vrålar att det är middag - sen är det dags att bege sig till Valstahallen för dagens träning som höll på att sluta med att få samma fot stukad igen - tack vare 211 cm långa Linus, men jag lyckades rädda mig själv ur situationen.


Här måste jag sluta blogga för idag, godnatt på er, så ses vi imorgon igen!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av David Schaffer - 12 december 2008 23:50

Jag gör en kort bloggagratis-comeback här. Jag bloggar just nu på den andra bloggen för fullt - davidschaffer.blogg.se och när jag tittade tillbaka på denna blogg så ser jag att de finns folk som läser den! 24 till 25 personer per dag läser fortfaran...

Av David Schaffer - 25 oktober 2008 02:10

www.davidschaffer.blogg.se   - Inom en snar framtid kommer denna blogg tas bort (www.ds.bloggagratis.se alltså) Framtida bloggen ligget på blogg.se somsagt.   /David ...

Av David Schaffer - 23 oktober 2008 09:26

Hjälp mig med mitt val. Rösta i "omröstningen" så jag kan bestämma vilken blogg jag ska använda och vilken jag ska ta bort....

Av David Schaffer - 21 oktober 2008 23:48

Innan höstlovet drar igång spelar mitt basketlag (Sigtuna BBK) en viktig match mot storklubben Solna Vikings, helgen därefter mot Uppsala. Vi möter bägge lagen 2 gånger. Nu har vi verkligen chansen att visa vad vi går för, vi slåss ur underläge i bäg...

Av David Schaffer - 20 oktober 2008 23:45

Här föddes min blogg - här ska den också dö.

Presentation

Omröstning

Vilka blogg ska jag börja använda mest?
 Blogg.se
 Bloggagratis.se

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4 5
6 7 8
9
10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ðαvίδ΄s βlσgg; - τнε ωοгΙδ iп му εуεs med Blogkeen
Följ Ðαvίδ΄s βlσgg; - τнε ωοгΙδ iп му εуεs med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se